2777
2789

اول بگم ک ب رلم بگم یا ن

اکسم زنگ زد داد و بیداد تو گوه خوردی منو بلاک کردی تو بیخود کردی انقد ادعات میشد دوسم داری این بود منو بلاک کنی من ک فالوت نداشتم چرا بلاکم کردی فقط بگو چرا بعدش هی گفت میشناسم رلتو ارزششو نداره لیاقتتت اون نیست لیاقتت اون نیست اون لاشیه اون حرومزادس بهت ثابت میکنم  گفتم ثابت کن گفت میکنم اگ کردم چی شرط میبندی باهام گفتم اره شرط میبندم انقد بهش مطمئنم ک مثل تو هول و لاشی نیست گفت باشه بعد گفت ی چی میخام بپرسم گفتم بپرس گفت بین من و  رلت کیو انتخاب میکنی من میخام برگردی باهام تروخدا باهاش تموم کن نمیتونم ولت کنم  تو گوه خوردی رل زدی منو ول کردی گفتم برو بابا توهمی چی میگی گفت باید برگردی با من گفتم چی میگی قط کردم رلم بفهمه جوابشو دادم میکشتم با این حال بگم؟

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چنسالتونه؟

من ماه دیگ ۱۹ اکسم ۲۳ پارتنرم ۲۴

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
شمارشو خب بلاک کن🗿

بخدا بلاک با ی خط دیگ زنگ زد