2777
2789

💎 هفت قانون ساده برای شادتر بودن

1. کمتر نگران باشید؛ بیشتر لبخند بزنید.

2. به کوچک‌ترین چیزها هم خوشحال بشید؛ شادی در جزئیاته.

3. ببخشید؛ کینه انرژی‌تون رو می‌گیره.

4. به جای رقابت، همکاری کنید؛ زندگی زیباتر می‌شه.

5. لحظه‌ها رو غنیمت بشمرید؛ زندگی در همین لحظه‌هاست.

6. بیشتر تشکر کنید؛ قدردانی شادی میاره.

7. بیشتر بخندید؛ حتی بی‌دلیل!

♥️♥️☺️☺️☺️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه بخوام اضافه کنم میگم از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باش

منم موافقم👍♥️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
غیر آخری همش رو انجام میدم

خندوانه باید راه بندازیم واس خودمون 😁

خلاصه ش اینه که دیوونه باید باشی

😂آره یه جاهایی. مجبوریم همه چیو به هیچ بگیریم 

کلا خنده رو نیستم متأسفانه

چراااا. منم کم میخندم. خیلی وقتا شوهرم فیلم کمدی می‌زاره میبینه اون خندش میاد بقیه کلی میخندن من نه. ولی سعی میکنم بخندم الکی یا چیزایی که برام واقعا نشاط آور و خنده آوره ببینم و بخندم . خیلی موثره

ازت ممنونم،تاپیکت همین الآن خیلی کمکم کرد،پاینده باشی

عزیزدلم😍😍😍 الهی شکر امیدوارم همیشه شاد باشی 

چراااا. منم کم میخندم. خیلی وقتا شوهرم فیلم کمدی می‌زاره میبینه اون خندش میاد بقیه کلی میخندن من نه. ...

نمی‌دونم شخصیت درونگرا و جدی ولی در عین حال خیلی دلرحم و مهربونی دارم ولی زیاد نمی‌خندم به قول معروف خوش خنده نیستم

ارزش دنیا در این حده که نه ارزش داره واسه چیزی که به دست آوردی زیاد شادی کنی نه ارزش داره واسه چیزی که از دست دادی زیاد غمگین بشی

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.