جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ایشالله مشکلت حل شه عزیزم این ماه ماه خیلی خوبیه یدونه حمد بخون ۳ تا قدر ۱۱ تا توحید آخرش صلوات بفرس ...
حاجت روا میشم؟
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
من که اعتقاد دارم بهش و چیزی ک خواسته بودمو مژدشو دادن بهم خبرش بهم رسیده ک داره اوک میشه بنظر من اگ اعتقاد داشته باشی تحقق پیدا میکنه مثلا من به دعای فرج به نیت پنج تن خیلی اعتقاد دارم هر وقت تو چیزی بمونم زود میخونم هم دلم آروم میگیره هم به حاجتم میرسم نرسم هم ناراحت نمیشم میدونم ک حکمتی داشته
من که اعتقاد دارم بهش و چیزی ک خواسته بودمو مژدشو دادن بهم خبرش بهم رسیده ک داره اوک میشه بنظر من اگ ...
توی گل گیر کردم دارم دست و پا میزنم اصلا درست نمیشه داره بدتر هم میشه
خدا دوستم نداره💔
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣