2777
2789

اصلا طرف من نیست

همیشه طرف دیگرانه

از خانوادش بگیر تا جاری و بغال سرکوچه

همه خوبن و حق دارن ادم بده منم

خستم

این چیزی نبود ک میخاستم

هعیییییییییی کاش ادم بشه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

خب دوستت ندارع

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون اونا تاییدش میکنن شما تحقیر 

باید بلد باشی چجوری تاییدش کنی و کم کم حرفتو ب کرسی بنشونی

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
چون اونا تاییدش میکنن شما تحقیر باید بلد باشی چجوری تاییدش کنی و کم کم حرفتو ب کرسی بنشونی

دقیقا همینه اونا با سیاستن من بی عرضه

خب چیکار کنم مثلا چ رفتاری

یبار یکی بهم گفت من جای تو بودم روی انگشتم میچرخوندمش چون شوهرت سادس

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
من ب همه چیزایی ک تو بیوته تن دادم 🙃چ بسا بیشتر

خب میتونی جبران کنی 

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

چون اونا تاییدش میکنن شما تحقیر باید بلد باشی چجوری تاییدش کنی و کم کم حرفتو ب کرسی بنشونی

راهنمایی کن چه جوری شوهر منم همیشه منو تو همه چیز مقصر میدونه دلسوز همه هست به غیر از من هیچکدوم از کارام جلو چشمش نیست

بچم🥲

منظورم طلاق نیست

کتاب بخون

ایرادات خودتو‌ متوجه شو اصلاح کن

قلق همسرتو‌بدون

نقش نقش نقش بازی کن

مردا از زنای خیلی رو‌و‌ساده خوششون نمیاد

دقیقا همینه اونا با سیاستن من بی عرضهخب چیکار کنم مثلا چ رفتارییبار یکی بهم گفت من جای تو بودم روی ا ...

غر نزن سرش 

هرچی میخوای بالحن آروم بهش بگو 

بغلش کن 

بگو بهت افتخار میکنم من تورو خیلی دوست دارم 

توی بعصی مسائل نظرشو بخواه 

حتی صبح ها ک میره سرکار بگو عزیزم چی دویت داری برات درست کنم 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
راهنمایی کن چه جوری شوهر منم همیشه منو تو همه چیز مقصر میدونه دلسوز همه هست به غیر از من هیچکدوم از ...

بخون ب اسی گفتم 

شماهم امتحان کن 

غر نزن سرش هرچی میخوای بالحن آروم بهش بگو بغلش کن بگو بهت افتخار میکنم من تورو خیلی دوست دارم توی بع ...

همه این کارارو میکنم خودشم میدونه خیلی میخامش

منظورم طلاق نیستکتاب بخونایرادات خودتو‌ متوجه شو اصلاح کنقلق همسرتو‌بدوننقش نقش نقش بازی کنمردا از ز ...

اره منم سادم

خب چ نقشی؟

من محبت میکنم حتی ب دروغ وقتی حالم خوش نیست

اره منم سادمخب چ نقشی؟من محبت میکنم حتی ب دروغ وقتی حالم خوش نیست

محبت نکن

رگ‌و‌باید پیدا کنی