2777
2789

خدایی چرا بعضیا اینجورین؟ مثلا دوتا بچه توفامیل دعوا میکنن اینا به جای اینکه بگن بچن بزرگ بشن یادشون میره میان با خونواده اون بچه هم دعوا میکنن و بزرگش میکنن یا اون بچه رو میزنن ذهنشون معیوبه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین من بین دعوای بچه ها نمیوفتم چون یکم بعدش میرن باهم بازی میکنن ولی اینکه مادر اون بچه بیاد ب بچه اش یاد بده بچه تورو چجور بزنه واقعااا سنگینه ک ی بیشعورش رو داریم ی بچه داره مثه خروس جنگی مدام بچه هارو میزنه تقریبا هشت سالشه اونقدرا هم بچه نیست

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

دقیقااا 

چرا چون فکر میکنن بچه اشون باید برای دیگران هم عزیز باشه 

تربیت نمیکنن بچه رو 

اون بچه قرار بره داخل جامعه فردا پس فردا انتظار داره خوانوادش بیان طرفشون بگیرن تو هر کاری

من بچه ندارم ولی…چون داداش کوچیکم و انگار خودم بزرگ کردم به موقعش باشه در حقیقت منم جنگ راه میندازم ...

والا خوب نیست منم خواهرمو بزرگ کردم ولی باور کن ۵ دقیقه دیگه باهم دیگه دوست میشن دوباره

اگه تقصیر اون بچه باشه منم باشم واکنش نشون میدم چون بچه هست نباید هر کاری خواست بکنه که

بچه تا ۱۰ سالگی واقعا مغزش کار نمیکنه 

شما دقیقا مخاطب اسی هستید گلم اما میخوایید کارخودتون رو خوب نشون بدید 

والا خوب نیست منم خواهرمو بزرگ کردم ولی باور کن ۵ دقیقه دیگه باهم دیگه دوست میشن دوباره

باشه ،قرارم نیست چون قراره پنج دقیقه دیگه دوست بشن اجازه بدم اون لحظه به کام اون بچه تلخ شه دیگه بدتر که بچه بیشتر از چهار سالشم باشه و دیگه هیچی یادش میمونه حالا بیا و درستش کن 

من معتقدم بچه اقوام نهایت درجه دو رو زیاد نباید سخت گرفت 

ولی بقیه اصلا خوشم نمیاد با بچه بد رفتاری کنن احساس میکنم به خودم احترام نزاشتن 

من بچه ندارم ولی…چون داداش کوچیکم و انگار خودم بزرگ کردم به موقعش باشه در حقیقت منم جنگ راه میندازم ...

منم. من ب بچم گفتم هر کس هر رفتاری باهات کرد توام همون رفتارو باهاش بکن.اگر زدت بزنش اگر فحش داد بگو خودتی و... ولی گفتم تو هیچوقت شروع کننده نباش فقط از خودت دفاع کن. 

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.