2777
2789

من یک ساله عقدم تقریبا اوایل که رفت و آمد میکردم خونشون با خواهر شوهرم خوب بودم به هم عکس نشون می‌دادیم کلی با هم حرف میزدیم ولی چند مدت بعد که میرفتم دیدم خیلی بهم بی محلی میکنه حتی جواب سلامم به زور میده اذیت شدم خیلی به شوهرم گفتم زیر زبونش بکشه ببینم چشه به شوهرم پر رو گفته بود پًری هروقت میاد اینجا دست به سیاه و سفید نمیزنه یه ذره کمک نمیکنه... 

خیلی ناراحت شدم آخه مادر شوهرم هیچی نمیگه این کیه که بخواد این اداهارو در بیاره اول زندگی واسه من 

به نظرتون چیکار کنم؟ 

قطع ارتباط کنم دیگه نرم چطوره؟ 

انسان های بزرگ از خودشان توقع دارند انسان های کوچک از دیگران

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فوقش ماهی یکبار برم یه ناهار یا شام بمونم 

بعدشم چرا باید از من توقع داشته باشه به عنوان یه مهمان که اونجا کار کنم مثلا

انسان های بزرگ از خودشان توقع دارند انسان های کوچک از دیگران

اگر واقعا فقط میشینی تکون نمیخوری حق داره

موافقم

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.