چند وقت پیش یه آگهی کاری زده بودن منم رزومه زدم بعد باهام تماس گرفت گفت بیا برا مصاحبه
رفتم اونجا بهم گفت چند روز بعد باهات تماس میگیرم بیا کارو ببین منم کار تو رو ببینم یعنی یه جور کار تستی....
کارشم کمک عکاسی بود در حالیکه من خودم عکاس و ادیتکارم اونم چند ساله اما الان بخاطر شرایطم مجبورم اینجوری کار کنم
بعد تماس گرفت رفتم سه تا مشتری داشت که یکیشونم یه بچه بود که یخورده مشکل داشت و اصلا یه جا بند نمیشد و واقعا اذیت شدم اونروز حدود سه ساعت زمان برد
بعد میخاستم برگردم دستش درد نکنه رفت برام از خونشون غذا آورد که گشنه نرم
خلاصه برگشتم منتظر موندم تماس بگیره چندماه گذشت دیدم خبری نیست بهش پیام دادم گفتم لطفا حق الزحمه منو بده....
راستش وضعیت مالیم افتضاحه حدود صد تومن پول ایاب ذهابم داده بودم و از جیبم رفته بود راستش بهمم برخورده بود که برا کار کمک عکاسی که یه کار سادست هم منو انتخاب نکرده
خلاصه گفتم حق الزحممو بده اونم پول زد به حسابم بعد گفت من گفتم که بهت یه جلسه آزمایشی بیا کارو ببین به همه اینو میگم من پولو واریز میکنم بهت اما رضایتی ندارم منم بهش گفتم برا تستی هم باید حق الزحمه رو بدی یه کار وجدانی و قانونیه
ازونروز فکرم درگیره یعنی حقم نبود پولو بگیرم ؟ ازونجایی که وسواس فکری دارم اذیت میشم نظرتون چیه شما؟ اشتباه کردم؟