2777
2789
عنوان

اگه مثلت یک هفته توی خونه نباشین شوهرتون ظرف کثیفا رو میشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 39 پست

یک هفته رو خونه نمیمونه که بخواد ظرف کثیف بشه فقط واسه خواب میاد 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو همسرم جدازندگی میکنیم اون توشهرخودمون من وبچه ها یه شهردیگه

چراااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟ 

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
چراااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟

دخترم دانشگاه که قبول شد گفت تنهایی نمیتونم اینجا باشم وگریه دیگه به تفاهم رسیدیم بیایم پیشش 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
دخترم دانشگاه که قبول شد گفت تنهایی نمیتونم اینجا باشم وگریه دیگه به تفاهم رسیدیم بیایم پیشش

آهان یادم اومد شناختمت ولی یادم نمیومد ب چ دلیلی از شوهرت جدا هستی ک گفتی😆 ی سوال بپرسم؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
میگم یوقت شک نمیکنی ب شوهرت ازش دوری؟ من آخه خودم فوبیای اینو دارم

ببین حتی از راه دور مچشوهم گرفتم ولی چیکارمیشه کرد آدمی که لیاقت نداره ارزشم نداره بخوای به کاراش فکر کنی یه تایمی کلا آدما بیخیال میشن وبی عار

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ببین حتی از راه دور مچشوهم گرفتم ولی چیکارمیشه کرد آدمی که لیاقت نداره ارزشم نداره بخوای به کاراش فک ...

واااای دیوونه نمیشی؟ ینی برات مهم نیست؟ مگه میشه😭 چرا قشنگ فضارو براش مهیا کردی؟ خدایی نباید ول میکردی میرفتب