2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر امیر غفران منظورته؟

اره اسمش اشتباه نوشتم 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

شیراز همه دکتراش خوبن 

یه دکتر مظفری هم هست تو بیمارستان قلب الزهرا خیلی از فامیلامون مریض ثابشن دکتر خیلی خوبیه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
فک کنم نوبتشون خیلی سخت گیر میاد

خودت شیرازی

فک کنم نوبتشون خیلی سخت گیر میاد

تو نت بزن مطبش ببین کجان 

کدوم بیمارستان میشینه

دکتر امیر اصلانی

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ فوق تخصص الکتروفیزیولوژی و پیس میکر هستند

آدرسشون هم بلوار چمران ابیوردی قبل از پل زرگری برج ساعت اونجا مطبشون هستش

همه خدمات هم اونجا انجام میشه از اکو قلب وهولتر نوار قلب و  تست سنگکوب و .....

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

طبق تجربه خودمون دکتر کجوری یه مجتمع پزشکی دا ه تو نیایش

مامانم رو سال ۱۴۰۰ دکتر زینل زاده بیمارستان کوثر گفت باید اورژانسی بخوابه و فردای همون روز انژیو بشه

گفتیم ببریم یه دکتر دیگه هم نطر بده

بردیم همین دکتر کجوری گفت اصلا نیازی ندارهو خدا رو شکر الان حالش خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره

فقط قرص فشار خون میخوره

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
طبق تجربه خودمون دکتر کجوری یه مجتمع پزشکی دا ه تو نیایشمامانم رو سال ۱۴۰۰ دکتر زینل زاده بیمارستان ...

نوبتشون فک نکنم گیر بیاد بعد خودشونم نمیدونم باشن یانه 

نوبتشون فک نکنم گیر بیاد بعد خودشونم نمیدونم باشن یانه

والا نوبتش ما یه روز میریم پرونده رو ساعت ۲ ظهر میزاریم تا ۵ بریم برای جواب اینکه تاریخ ویزیت رو بگن

برای مامان من خودش بوده یه بار رفتیم بهمون گفتن امروز پرفسور نیست ولی تیمشون هست قبول نکردیم فرداش ویریتمون کردن که خودش بود

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞