2777
2789
عنوان

دخترم عروسیش دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9148 بازدید | 208 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما که مدام تاپیک میزنی اینجام محیط تبادل نظر عمومی هست نمیتونی تعین کنی کی چطور نظر بده تاپیک تکرا ...

به نظر من قضاوتتون اشتباهه اگه همه تاپیکای این خانومو خونده باشید دیدید که به اجبار مجبور شده زن

به نظر من قضاوتتون اشتباهه اگه همه تاپیکای این خانومو خونده باشید دیدید که به اجبار مجبور شده زن

مرد زندار ( عموی بچه ها ) بشه همش ازش کتک می خورده چرا یه زن به صرف اینکه مادره باید این شرایطو تحمل کنه افسردگی می گرفت خودکشی می کرد خوب بود ؟؟ الان اومده برا خودش زندگی تشکیل داده زندگیشو کرده اون بچه هام خداروشکر بزرگ شدند حالا که از قیمومیت عموئه درومدن این مادر می خواد بهشون نزدیک بشه اشکالش چیه ؟؟

از کجا فهمیدید فیک بودن ؟؟

کی استاتر این تاپیک یا تاپیک های سریالی 

استاتر این تاپیکو که نمیدونم فیکن یا نه خدا میدونه فقط 

ولی تاپیک های سریالی 

مثلا مامان سه قلوها رو که خانم اوپرا دستشو رو کرد چقدر عکس از سیسمونی سه قلوها از روزی که فهمید بارداره تا یکم قبل زایمانش تاپیک میزد و گزارش ریز به ریز ازمایش و سونو و خرید 

راز مامانی  هم سه قلو داشت مثل همین کاربر هی تاپیک هی تاپیک اخرشم خودش اعتراف کرد 

مه لقا از عروسی و مهمونی و سونوی بارداری و....اخرش فیک شد 

جولان از پای سوخته اش تا کفش خاکیش تا ملامین تو کابنتش هم گزارش میداد فیک بود 

تاتی جون همین طور 

هر کی تاپیک میزنه گزارش روزانه میده و ریز به ریز تعریف میکنه تهش فیک در اومده فقط خواسته جلب توجه کنه و هر روز جنجال درست کرده از یاد نره 

مرد زندار ( عموی بچه ها ) بشه همش ازش کتک می خورده چرا یه زن به صرف اینکه مادره باید این شرایطو تحمل ...

مشکلی نداره خوب کرده به  فکر خودش بوده  ازدست بزادر شوهر وحشی نجات داده  خودشو  و بچه هاشو گذاشته  تحت تربیت  همون برادر شوهر  و بین خودش و اونا  نجات خوذشو انتخاب کرده!!!!  کار خلاف شرع  وخلاف قانون  نکرده   اما ازدید من مادر  این کار اخلاقی نبود  کسی که بچش براش اهمیت دارع  ونمیتونه  بچه شو ازشرایط بدنجات بده عقل حکم میکنه  تحت هرشرایطی  بالا سر بچش بمونه تا اسیب کمتری متوجه بچه بشه...درهرحال تشکیل خانواده داده وحالام سرگرم خانوادش باشه زیرو روکردن گذشته یعنی فقط خودخواهی  یعنی تزریق سم خالص به جون اون بچه ها  فکرشو بکن  اون دوتا شوهر جدید مادرو بچه هاشو ببینن چه حالی میشن؟؟؟!!!! قطعا که خوشحال نمیشن 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

استارتر جون رفتی عروسی بیا به ماهم بگو چی شد 

اینایی هم که میگن فیکه و فلان اهمیت نده  اونا مشکل خودشونه که تو این تاپیک هستند امثال من هستیم که باورت داریم و دوست داریم و گوش شنوا برا دل دلات و آرزوی خوشحالی و خوشی  برات داربم 

😐😐

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))