2777
2789
عنوان

دخترم عروسیش دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9467 بازدید | 209 پست
یکی شمایی یکی هم کاربر غزل نامداری تاپیکهاتون یه جوریه بیشتر میاد داستان‌میگید به قصد پربازدیدی والا ...

دقیقا  یه کاربر دیگم هست بنام سریر

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

میدونم دوست عزیزم ولی فدای سر دخترم با با نداره میخوام حداقل مامانش اونجا باشه

یچیزیو بت بگم ... 

حضورالانت  توی زندگی دخترت  حکمت خداست . ی اتفاقی نیفته ک با وجود شما از شر بودنش ب خوش بودنش میرسه ... روابطت با پسرتونم کم کم بهتر میشه . همسرتونم با تموم بدقلقیای اولش آروم آروم نرم میشه

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیکات یه جوری ان ولی اون دختر مادرم نداره شما تواتیشم اگه بودی باید بالاسرش میموندی حالا ...

عزیزم خودش از عمش خواسته  دعوتم کنه  کنه گلم م ی سوال ازت دارم اجازه هست بپرسم ؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکی شمایی یکی هم کاربر غزل نامداری تاپیکهاتون یه جوریه بیشتر میاد داستان‌میگید به قصد پربازدیدی والا ...

نه عزیزم به ولاا دنبال پر بازدید نیستم چند ساله بازدید میره بالا قفل میکنم پربازدید نشه چون فحش و قضاوت و توهین و...زیاده تو پربازدید واسه این دوست ندارم در مورد جزییات زندگیمم اینجا مجازیه ادم میاد دردو دل و مشاوره کسی نمیشناسه آدمو ...باور کن خیلی چیزا از نینی سایت یاد گرفتم مشاوره ای خوبی گرفتم  همین پیام دادن به دخترمم با پیج فیک پیشنهاد چندتا کاربر بود که الهی خدا عوضشون بده نتیجه گرفتم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یچیزیو بت بگم ... حضورالانت توی زندگی دخترت حکمت خداست . ی اتفاقی نیفته ک با وجود شما از شر بودنش ...

بله خودمم معتقدم کمکم به یاری خداوند همه گرهها باز میشن

دقیقا یه کاربر دیگم هست بنام سریر

خانوم یا آقای محترم جوابمو ندادی اجازه هست ی سوال بپرسم ازتون ؟

بفرما

تقریبا همه تاپیکایی که درمورد ارتباط با بچه هام میزنم میای میگی ولشون کن بزار زندگیشونو کنن و از این حرفا این اصرارت بر اینکه من بیخیال بچه هام بشم میشه بگم چه دلیلی داره ؟

نه عزیزم به ولاا دنبال پر بازدید نیستم چند ساله بازدید میره بالا قفل میکنم پربازدید نشه چون فحش و قض ...

انقدر که این روزها تاپیک فیک زیاد شده ادم به خودشم شک داره دیگه 

منم چند ساله اینجام اول خاموش بعد هم عضو شدم 

خیلی چیزها یاد گرفتم کاش فضای سایت مثل قبل بود ادم با خیال راحت حرف بقیه رو میخوند اگه میتونست کمک میکرد یا حداقل درد دلشون رو گوش میداد 

متاسفانه تجربه هم‌ثابت کرده تاپیک های سریالی اکثرا فیک بودن 

امیدوارم‌شما فیک نباشی و ما رو دست ننداخته باشی 

و با این فرض که نیستید  ما کاربرها برای خودتون و دخترتون ارزوی سلامتی و خوشی می کنیم 

انقدر که این روزها تاپیک فیک زیاد شده ادم به خودشم شک داره دیگه منم چند ساله اینجام اول خاموش بعد هم ...

حق داری گلم چن وقت پیش ی دختر بچه هممونو سر کار گذاشته بود بعدش:اومد حلالیت طلبید و گفت تاپیکاش دروغ بوده من به شخصه بهش لعنت فرستادم چون توی یکی از تاپیکاش تحت تاثیر قرار گرفتم و گریه کردم خب دیگه داستان زندگی منم شده سریال امیدوارم فقط آخرش ختم به خیر بشه موفق باشی دوست عزیز

تقریبا همه تاپیکایی که درمورد ارتباط با بچه هام میزنم میای میگی ولشون کن بزار زندگیشونو کنن و از این ...

شما که مدام تاپیک میزنی اینجام محیط تبادل نظر عمومی هست نمیتونی تعین کنی کی چطور نظر بده  تاپیک تکراری جواب تکراری میطلبه دیگه نظرمه هرجام تاپیکاتو ببینم نظر همیشگیمو میدم که بیخیالشون.....شما به وقتش تصمیمات غلط غلوطی گرفتی که اون بیچاره ها رو ول کردی   واون طفل معصوما  تحت تربیت دیگران باهزارتا کمبود عاطفی بزرگ شدن الان سروکلت پیدا شده که چی ؟؟؟!!! پیوند عاطفی بین شما نیست  وجود شما فقط دچار زحمتشون میکنه  من یه مادرم خط قرمزم  کلا بچه ست  برا همین اعصابم  ازتاپیکات خورد میشه وسط اتیش جهنمم بودی باید میموندی اگر بچه برات  مهم بود !درمعرض قضاوت  قرار دادی خودتو  اینم قضاوت

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....