2777
2789
عنوان

دخترم عروسیش دعوتم کرده شوهرم نمیزاره برم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10005 بازدید | 210 پست
خودشونم احتمالا نوجوانن یا به بلوغ فکری نرسیدن وگرنه به درد بقیه نمیخندن و مسخره نمیکنن

پاییزی اون دفعه همه عکستو دیدن جز من که همیشه تو تاپیکات میام نظر میدم🥲

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
خودشونم احتمالا نوجوانن یا به بلوغ فکری نرسیدن وگرنه به درد بقیه نمیخندن و مسخره نمیکنن

نمی‌دونم والا هم به شما حق میدم هم به اونا،من خودم همیشه میخونم نظرم میگم دیگه به راست دروغش کار ندارم اگه راست باشه که نظرم گفتم اگه دروغم باشه اون دنیا باید جواب بده ،بیخیال جوابشون نده مثبت اندیش باش به خوبی و دل خوش با دخترت دیدار کن،صدقه بده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پاییزی اون دفعه همه عکستو دیدن جز من که همیشه تو تاپیکات میام نظر میدم🥲

برات میزارم زود برمیدارم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

هروقت اومد ریپلی کن

عزیزم فرستادم تا برش زدم طول کشید لباسم مناسب نبود ببین زود بردارم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

وای چه خوشگلی😍مادهه شصتیا انقدرم سختی کشیدیم بازم از دهه های دیگه خوشگلتریم🤭

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
چقدرعقده ای هستید امثال شما دوست نداری موصوع استارتر رو نیا بیماری میای مسخره

اره واقعا انگار مجبورشون کردن

وای چه خوشگلی😍مادهه شصتیا انقدرم سختی کشیدیم بازم از دهه های دیگه خوشگلتریم🤭

ممنونم عزیزم لطف داری خوشبختم دهه شصتی 🤗

آخه عمو بچها شوهرسابقت مگه تهدیدت نکرده اگه بابچها ارتباط بگیری پسرتو اذیت میکنم دنبال دردسر میگردی؟

میرم تالاراونو نمیبینم  غلط کرده دخترم خودش دعوت کرده احتمالا اونم در جریانه

چقدر زود داره عروس میشه

۱۹ سالشه سه ماهه عقده خانواده مذهبین زیاد رسم ندارن دوران عقد و...

هر جوری شده برو وگرنه دخترت دیگه هیچوقت باهات خوب نمیشه

بله اگه مخالفتم کنه باز میرم سالهاست منتظر همچین فرصتیم