2777
2789
عنوان

همسایمون امشب گیر داده بهم لعنتی

595 بازدید | 33 پست

واحد بغلیمون الان دو ساعت نمیدونم چه دستگاهی تو اتاقشون که ظاهرا واسه پسرشه باز کرده یه سره یه قدای بدی شبیه صدای سشوار میاد😑😑

فک کنم بام لجش گرفته ولی ناحقه

سال پیش این اومد در خونه من با یه لحن بدی بم گف بی حیا و فلان و بهمان که من پسرم ۱۵ سالشه صدای زناشویی شما تو اتاق پسرمه ، منم فقط بهش گفتم حق داری اصلااا متوجه نبودم، بعد همون روزم ما جای تختمونو عوض کردیم

تموم شد و رف بعد یه سال امروز باهاش چش تو چش شدم، خیلی خوش برخورد بهش سلام دادم چشاشو برام سفید کرد، منم ناراحت شدم اومدم تو خونم

الانم که اینطوری کرده😣😣😣

یه ربع پیش شوهرم رف در خونشون گف صدا اذیت میکنه، زنه خیلی تند گفته الان تموم میشه، ولی همچنان صدا میاد.... 😪😪😪🤬

خیر سرم بعد۲۱روز که خونه مامانم بودم و استراحت مطلق اومدم خونم، اعصابمو گند زد توش زنیکه😤😤😤

وا عقده ای

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماهم هرروز صدای رابطه طبقه پایین رو میشنویم چندین بارهم همه همسایه ها به شوخی بهش گفتیم انگار نه انگار..

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

چرا اصلا بش سلام دادی.وقتی یکی به خودش اجازه داده با این ادبیات بات صحبت کنه.عجب ادمایی پیدا میشن

من اونموقع بهش حق دادم منم بودم خیلی عصبی میشدم

ولی گفتم اون قضیه واسه سال پیش بود تموم شده رفته، الان خب همسایه ایم یه سلام بدم

من اونموقع بهش حق دادم منم بودم خیلی عصبی میشدمولی گفتم اون قضیه واسه سال پیش بود تموم شده رفته، الا ...

نه حق نداشته اینجوری با این ادبیات صحبت کنه میتونست اعتراضش جور دیگه بیان کنه.بی حیا چه حرفیه.خوب آدمیزاد متوجه نشده.