2777
2789
عنوان

نامزدم دستمو ‌کشید😕ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 9983 بازدید | 258 پست
۲۶

بنظرم تو رابطه نیاز به تجربه داری

من نمیگم هر اتفاقی سرسری بگیری

ولی خب زیاد هم حساس نباش

این موضوع رو هم با کات کردن حل نکن

بهش بفهمون صحبت کن کارش اشتباه بود هر مدل شوخی هم داشته باشین نباید آزار جسمی برسونه

اگر مجدد شوخی ها فیزیکی بود موقع عصبانیت کنترل گر نبود 

به درد تو نمیخوره

Be nice😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شالمو بستم دور کمرش گفت نه غیرتم اجازه نمیده موهات بیرون باشه گفتم تو مهم تری با موهام بازی کرد که چ ...

پدر ارشام از راه رسید به سمتم اومد و کوبید تو دهنم 

افتادم زمین 

پدر ارشام : دختره هر‌‌.زه من از اولشم میدونستم تو جز دردسر نیستی 

ارشام در حالی که تو خون غرق بود و قرار بود بره اتاق عمل  به زور ایستاد و داد زد تو حق نداری دست روش  بلند کنی 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
با نفریت تو چشای میشی رنگش ک حالا از خشم رگه های قرمز داشت و میتونست دل هر دختری و اب کنه ولی برای م ...

مگه خداحافظی نکرده بود حامله بود که 😂

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم

اسی جان ببخشید من به کامنت بچه‌ها کلی خندیدم ولی ابدا هدفم تمسخر شما نبود 

به نظرم اتفاقا دختر با شعور و شخصیتی هستی چون تمام این کامنت ها ممکن بود هرکسی رو عصبانی کنه اما شما در کمال ادب جواب دادی 

برای  رابطه‌تون هم پیشنهاد می‌کنم علم و آگاهیت رو از زندگی زناشویی بالا ببری ، مطالعه کن مشاوره برو ، مقاله بخون حیفه بخاطر نابلدی زندگیتون خراب بشه . بهترین‌ها رو برات آرزومندم .

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
با نفریت تو چشای میشی رنگش ک حالا از خشم رگه های قرمز داشت و میتونست دل هر دختری و اب کنه ولی برای م ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

درهای بسته برای آدم‌هایی باز می‌شود که جرئت در زدن داشته باشن...