2777
2789
عنوان

نامزدم دستمو ‌کشید😕ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 9950 بازدید | 258 پست
منظورم اینه این آدم نشانه های خشونت نداره؟نگران بشم؟

بابامیدادی بهش شاید میخاس ی کاری کنه نمیخوردش که اصلا بگیره ازت ببخشیدا انگار گشنه بازی دراوردی اگر به من بگه بده میدمش یابگه دیگه بهت پس نمیدم میگم نده خودم میخرم محتاج تونیستم وا خیلی عجیبی خسیس بازی دراوردی ناجور

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
حالا چی خریده که انقدر سرش گشنه بازی درآورد. متنفرم ازینایی که چیزی میخرن و پس میگیرن و منت میزارن

حالا من به چیزی که خریده کاری ندارم

من به شوخی یه چیزی گفتم،گفتم نمیدم برای من خریدی دیگه😐

ولی اینکه دست یکیو بپیچونم، بکشم، واقعا جای نگرانی نداره؟

فردام از پله ها منو انداخت پائین ، محکم پاشم بگم من بچه نیستم...

چون تو نی نی سایت بهم گفتن بچه😑😑😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خشوووونت 😐😐😐😐😐وا عزیزم مشکل داری جدا شو خشونت از این بدتر؟؟؟؟

کلا خوددرگیریا 

همچین میگه خشونت بهم کرده 😐زنگ بزن پلیس بیاد جمعش کنه اون مرتیکه عامل خشونت چرا میذاری بهت ظلم کنه 

امروز دستتو کشید فردا پاتو میکشه ها از من گفتن بود 

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

بابا شوخی کرده

اگر اینطوریه من و نامزدم روزی هزار بار از این حرفا میزنیم 

یعنی بی احترامی میکنه؟

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

من خودم گفتم بخر برام😐😐هدیه؟چقد زن ستیر داریمواو😑😑😑😑

عزیزم اصلا هدیه نه. خودت گفتی بخر. وسیله کارمه.

داریم میگیم خواسته سر به سرت بزاره. باهات کل کل کنه 

الان فهمیده شما حتی متوجه این شوخی واضح هم نمیشید و قهر میکنید

بابامیدادی بهش شاید میخاس ی کاری کنه نمیخوردش که اصلا بگیره ازت ببخشیدا انگار گشنه بازی دراوردی اگر ...

خب چرا اصلا خرید😂😂😂😂

که بعد بگیره

میخواسته دعوا راه بندازه که دست بزن بودنش لو بره😑😑😑

خشوووونت 😐😐😐😐😐وا عزیزم مشکل داری جدا شو خشونت از این بدتر؟؟؟؟کلا خوددرگیریا همچین میگه خشونت به ...

خفه بشی ایشالا 🤣🤣🤣

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم

الان سرچ میکنم گوگل: همون رمانی که پسره فلان چیزو از دست دختره میگیره و  پسره دستش لای در گیر میکنه و اون چیزو پرت میکنه و داد میزنهه لهنتییی من میخواستم باهم کلنجار بریییییم

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
خفه بشی ایشالا 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

با دستای مردونش بازوهای کوچیکمو گرفت در حالیکه تو پورشش نشسته بودیم و من با چشمای عسلی اشکام سرازیر ...

فشار دستشو‌ کمتر کرد و گفت مروارید‌ های چشاتو‌ الکی هدر نده 

در حالی که سعی می‌کردم بغضمو‌ قورت بدم به چشای کهکشانیش‌ خیره شدم‌ و زمزمه کردم‌ من دوست‌ داشتم اما تو همه عشقمو‌ به خاکستر تبدیل کردی‌ 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
حالا من به چیزی که خریده کاری ندارممن به شوخی یه چیزی گفتم،گفتم نمیدم برای من خریدی دیگه😐ولی اینکه ...

نه عزیزم.   سریع کات کن 

این همینجوری پیش بره سر یه نیمرو تو رو ممکنه بزنه.     کات کن دختر جان