2777
2789

واقعا چطور من خیلی از بلاگر های دختر رو دیدم‌ مهاجرت کردن خیلی راحت از دوست پسر های خارجیشون ویدئو میزارن همدیگه رو بغل میکنن بوی میکنن خوشبحالشون واقعا اینا خانواده هاشون نمیبینن اینارو؟؟حالا خانواده من بودن میگفتن دخترمون بجای این که بره اونجا پیشرفت کنه رفته پی عیاشی میکشتنم از اون بدتر فامیلام با حرفاشون پدرمو در میاووردن😐😑 چقدر فامیل و مدر و مادر اینا اوپن مایند و خوبن.

خیلی دیدم دختره دوست پسرش انگلیسی یا کره ای قشنگ لختی جلوی دوست پسرش میگرده پست میکنه تازه بعضی هاشونم با دوست پسرشون زندگی میکنن

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

دختری که تنها رفته دیگه اینچیزا برا خانوادش اوکیع

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

کسی که مهاجرت میکنه قطعا با ذهن باز میره

و فکر حرفای خاله زنکی فامیلِ درپیتش نیست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی که مهاجرت میکنه قطعا با ذهن باز میرهو فکر حرفای خاله زنکی فامیلِ درپیتش نیست

حآلا فامیل هیچی خانواده من بودن میگفتن رفته پسر بازی جدی ولی واقعادخیلی خوبه خانواده اپن مایند

فرهنگ غرب زدگی دچار میشن وگرنه فرد بااصالت چار چوب داره

یه پارنتر داره و با همون‌داره ادامه میده یعنی بی اصالته؟ 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
تو خارج این روابط عادیه نکنه توقع داری مث ایران لباس بپوشه و رفتار کنه؟😄 فامیل هاشون هر چی میخان بگ ...

میدونه عادیه ولی خب برای خانوادشم تو ایران عادیه؟؟

و خب برای مردمی‌مثل ما پست میزاره خب عادی نیست بنظر مردم‌ایران کلی هم بهش هیت میدن

میدونه عادیه ولی خب برای خانوادشم تو ایران عادیه؟؟و خب برای مردمی‌مثل ما پست میزاره خب عادی نیست بنظ ...

حالا کی و میگی؟

کسی که موفق شده یعنی حرف یه مشت فامیل بیکار که تنها کارشون دنبال کردن بقیه تو مجازیه اهمیت نمیده و همین رمزشه فامیل مگه کین خدایی ادم نباید حسابشون کرد. 

همین میشه که اون خوشمیگذرونه و فامیل دارن پشتت حرف میگن میسوزن

پارتنر داشتن موفقیته؟؟

اینکه تونسته بره اره موفقیته همینجوری راه باز نیست که. بقیشم دست خودشه با کیه و چیکار میکنه اون خوشبگذرونه اینوریا باید حسادت. کنن و تنها کاری که از دستشون بر میاد برای تسکین ارزوهای بر باد رفته خودشون اینه که ازش بد بگن