2777
2789
عنوان

مامانم امروز ناراحتم کرد

106 بازدید | 9 پست

پیش خاله هام بودیم

اینم بگم عقدم ۳ ماهه خالم برگشت گفت شما هم تو عقد چیزی میخرین براش و اینا؟

مامانمم گف اره هر ازگاهی اخه شوهرش که پول نداره کار درست حسابیم نداره🥺اون یکی دخترم شوهرش وضعش خوب بود کارتشو میداد هرچی دلش میخاست کلی میخرید💔حقیقتا دلم خیلی شکست😔همش پیش بقیه میگه کار نداره بیکاره

دلم میسوزه به حالمون

Nail artist 🤍  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش گوشزد کن

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
احتمالا خانواده ات راضی به این ازدواج نبودن و نیستناگر با پافشاری خودت زنش شدی باید این حرف هارو تحم ...

اره ۶ سال دوست بودیم

۲ ساعت مونده ب خواستگاری سر ی قضیه میخواستن ب هم بزنن خونوادم با گریه های من راضی شدن

Nail artist 🤍  

اره ۶ سال دوست بودیم۲ ساعت مونده ب خواستگاری سر ی قضیه میخواستن ب هم بزنن خونوادم با گریه های من راض ...

اینکه خانواده داماد رو بپذیره خیلی مهمه

خواهر شوهرت رو همواره بیشتر از شوهرت دوست خواهند داشت باید بپذیری و ناراحت نشی