2777
2789
عنوان

دخترم خیلی خیلی حسوده بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 6160 بازدید | 156 پست
با بچه بودنش کار نداشته باشنه فقط تو بلکه پدرش هم باید بهش بتوپیدبهش بفهمونید تو و باباش باید به هم ...

اینجوری تو سن ۱۲ سالگی اولین پسری که بهش یه توجه و محبت کرد ،میره سمت پسره     دختر باید توجه و محبت کاملو از امن ترین مرد زندگیش بگیره ،بتوپه  یعنی چه

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
چرا آخه چه دلیل داره .بچه اولین مرد زندگیش باباش هست

نمیدونم به شدت ازش فراریه شوهرم خیلی صبور و خوش اخلاقه این نمیدونم چرا اینقد بد رفتار می کنه

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره متاسفانه قبلا ی سری چیزها رو دیده

نباید میدید..

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

به نطرم از پدرش خجالت می کشه برای همین پسش میزنه

آخه خجالتی هم نیست مثلا باباش می خواد باهاش بازی کنه این باباشو می زنه یا سرش داد می زنه باباش هم ناراحت میشه هرچی بهش میگم اصلا بهتر نمیشه

حالا دختر من اصلا سمت باباش نمیره و باهاش بداخلاقی میکنه طفلی باباش خیلی سعی میکنه ارتباط بگیره باها ...

دخترتون توجه و محبت کافی رو از پدرش نگرفته ،به همسرتون بگید روزی نیم ساعت برا بچه وقت بزاره و هر بازی ای دخترتون دوست داشت به هر نحوی باهاش انجام بده  ،عصبی شد سرش داد نزنه   سر یه هفته رابطشون اوکی میشه ،شماهم هیچ وقت از شوهرتون ،جلوی دخترتون بدگویی نکنید 

خب دیگه وقتی مدرسه هست شوهرم سرکارهما ی آخر شب تایم داریم ک ایشون هم بیداره تا لحظه آخر

وقتی خوابش برد  ،زودتر خاموشی بزنید ساعت ۹ خاموشی  بزن ،در مورد اینکه گفتید ممکنه رابطه رو دیده باشه حتما ببریدش مشاوره  کودک   

اینجوری تو سن ۱۲ سالگی اولین پسری که بهش یه توجه و محبت کرد ،میره سمت پسره دختر باید توجه و محبت ...

من نمیگم همیشه بهش بتوپه

یه بار بتوپه از سرش میوفته و دیگه نیاز به این کار نیس از اینکه باهاش قهر کنه که بهتره 

همون قهر باعث نمیشه بره طرف دیگری؟

توپیدن منظورم جنگ حسن و حسین نیس باید بجای قهر حرفشو برنه بگه منو بابات زن و شوهریم و توم دخترمونی نمیشه فقط یکیمونو بغل کنه من جای خودمم تو جای خودت اگه منو بغل کنه معنیش این نیس تورو نمیخاد یا دوست نداره تو نباید بدت بیاد از این کار بابات(دستوری باش حرف بزنه)بیشتر منظورم اینه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله بچت سرت بیاره تا بفهمی چیکار کردی😂😂😂

وایییییی خدانکنه😂😩❤️‍🩹

خودم میدونم چه ظلمی در حقشون کردم 

بعد طفلی بابامم هیچی نمیگفت جاشو پایین تخت مینداخت و میخوابید بعد اذان صبح مامانم میرفت پیشش 

مامانم خیلی خجالتیه بعد یبار خونه پدربزرگم بودیم همه ساکت یهو گفتم آقا شما یچیزی به مامانم بگین صبحا بیدار میشم پیش من نیست میره بغل بابام🤝🤣😭

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

دخترتون توجه و محبت کافی رو از پدرش نگرفته ،به همسرتون بگید روزی نیم ساعت برا بچه وقت بزاره و هر باز ...

بنده خدا پدرش میره سمتش این رو نمیده من همش بهش توضیح میدم که بابا دوست داره و بهش احترام بزار و..