به خودم می بالم که پسران رو جوری تربیت کردم که پسر کوچیکم اگر ببینه تو اتاق خوابم تنها خوابیدم میره ...
بچه شما پسر دخترا اون مدل رفتار میکنن
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
راستش پسر منم نه سالشه و پیش ما میخوابه منتها پسر من میترسه و منم قصد ندارم اذیتش کنم تا هر وقت بخواد بغلش میکنم بخوابه که بزرگ شه دیگه خودش نمیاد ..شمام احتمالا چون دخترتون ترجیحش همسرتون هست و نه شما واز ترس نیست از رو حساس کردن شماست ناراحتی..به نظرم حساسیتت رو نشون نده هم اون بی خیال میشه هم دو سه سال دیگه نوجوون میشع میفهمه زن و شوهر کنار هم بخوابن رابطه هم هست یا کنجکاو میشه یا روش اثر میذاره یا خلاصه موارد مشابه در کل اینکه حساس شده خوب نبست
یه چیزی بگم منم ازهمون بچگی عادت کردم کنارش بخوابم بعدش حدودا۱۶اینام شد وباید بچه تنها بخوابه منم رفتم جامو ازمامانم جدا کردم پیش ابجیم ولی هنوزه هنوزه داداشم بامامانم میخوابه وبعضی وقت ها با بابام😂