2777
2789

خواستگارم ازدواج کرد با همکلاسیم 🙂

نمیدونم انگار ناراحتم یا فک میکنم یعنی تصمیمم درست بود؟

پسره آدم خوبی بود کاری و قیافش هم بد نبود و خانوادش خوب بود ولی خیلی خیلی ساده بود یعنی طوری که تو حرف زدنش همه میگفتن الکی از همه جا حرف می‌زد 

یا اونایی که باهاش کار کرده بودن هم میگفتن اونقدر حرف می‌زد که باباش سرش رو مشغول می‌کرد پیش بقیه حرف نزنه 

من تصمیمم درست بوده یانه

الان مامانم سرمو میکنه 

بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما یه سری معیار داری و همکلاسیت یه سری معیار های دیگه.

اگر برات ساده نبودن و زیادی حرف زدن همسر آیندت اهمیت داره ، کار درست رو کردی.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

اینم بگم خوشم نمیومد ازش 

پدرش یه مدت هم چون با داییش شریک شده بود واز سادگی همه پولشو به باد داد دیگه نمیزاشت تو محل کار مشترکشون کار کنه یعنی پدرش یکم پشتشو خالی کرده بود

بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی 

عزیزم هر کسی یه ملاک هایی داره شما خوشت نیومده یکی دیگه خوشش اومده دوست داشته خوب نمیشه بگی بده یا خ ...

همینو بگو انگار الان ما بگیم اشتباه کردی که ردش کردی میخواد بلندشه بره خواستگاری پسره 😂😂😂😂

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑