من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هیچکدام از چیزایی که گفتی دلیلی برای اینکار نیست، همه این مشکلات رو دارن و حتی خیلی بدتر
سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم بتونم در حد یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا فقط برای مشورت درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. دوست عزیزم اگر برای همفکری پیام دادی، جواب محکمی دادم ناراحت نشو، قصدم کمکه.
من دلم واسه مامان بابای بیچارت میسوزه که تو این شرایط سخت دارن جون میکنن کار میکنن.تو شما تو رفاه باشی .بعد شما با کوچکترین تلنگری میخوای خودتو از بین ببری .یه ذره هم به بقیه فکر نمیکنی.مردی ادم باش مسکلات رو با صبر و تلاش حل کن .نمیتونی راههای رسیدن به خدا زیاده یکیشو انجام بده همه رو خلاص کن
دقیقا همینه .یا مغز معیوب میشه یه عمر ،دیگران باید از یه ادم اسیب دیده روان مراقبت کنن یا جسم که از بازم کارهات میفته گردن دیگران و اسیبی که همیسه همراهته
فراموشش کن .راه حلی برای زندگی پیدا کن .منم حالم خوب نیست .منم هر روز که بیدار میشم تمام کابوسهای زندگیم جلوم ردیف میشه و فقط و فقط به یاد خدا،التماس به خدا و دعاهای نینی سایتی ها دلخوشم