2777
2789
عنوان

جنون هیجده تا بیست و چهار سالگی

97 بازدید | 10 پست

جنون ۱۸ تا ۲۴ سالگی وحشتناکه 

پسر و دختر هم نداره تو این دوره زمونه

وای کار پیدا کنم ، وای درسم ، وای خواسته خانواده ، وای خواسته خودم 

وای کتابایی که باید بخرم ، وای افراد مناسب زندگی که از دست میدم ، وای شهریه دانشگاه وای شهریه خوابگاه و... اصلا تکلیفت برای آینده مشخص نی

البته این موارد برای بچه پولدارا صدق نمیکنه ✋...💔 

اونا دغدغه شهریه دانشگاه و... ندارن ...

فشار روانی خانواده و فامیل و حرف مردم بماند ...

حس اضافی بودن ...و درسی که خوندی و براش کار نیست ...

دلاری که هر روز می‌ره بالاتر ...

اه هر چی بگم کم گفتم دیگه نمیتونم بقیه چیزا رو بنویسم وگرنه به فروپاشی روانی میرسم فقط همین که مغزم بخاطر فکر داره میترکه

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لحظاتی پیش یکی اینجا به خاطر این فشارا داشت اشکاشو پاک میکرد:)

عزیزم 😢💔😭

خیلی سخته میدونم

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

بازم خوبه تنها نیستم

تنها نیستیم آفرین درسته 💓

حداقل یه جوری باید پشت هم باشیم دیگه اینجا درد و دل کنیم و به هم راهکار بدیم 😢💓

منم همش استرس دارم اگر نتو نم کار پیدا کنم چیکار کنم اگر نتونم مستقل بشم و تا ابد خونه پدر و مادر بم ...

صلا آدم اورثینک می‌کنه وحشتناااااااککک

صلا آدم اورثینک می‌کنه وحشتناااااااککک

اصلا*

اره من ساعت ها میرم تو فکر که چی میشه اصلا نمیتونم حدس بزنم چیکار قراره بکنم هیچ برنامه ای ندارم واق ...

دقیقا منم همینم 😭💔چکار کنیم بنظرت؟