2777
2789
عنوان

چالش نظر مخالف

619 بازدید | 130 پست

بیاید یه چیزی بگید که اغلب دوست دارن یا انجام میدن ولی شما نه!

یا برعکس اغلب بدشون میاد ولی شما دوست دارید:

قورمه سبزی با ماست دوست دارم 😂

به نظرم ترانه علیدوستی اصلا بازیگر خوبی نیست ( بهترین نقشش که چالشی باشه تو برادران لیلا بود)🦦

سریال خاتون مزخرف بود و خاتون لجباز و احمق بود 🦦

مستانه مهاجر خیلی سطحش بالاتر از پژمان بازغیه‌ 🦦

آدما باید قضاوت کنند‌ 🦦

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اجبار در بچه دار شدن 

گوشت

همینا یادم اومد

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ذرت میکزیکیموزخوشم. نمیاد

منم قبلا ذرت مکزیکی دوست نداشتم 🥲

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

از خرید لباس خوشم نمیاد 

بنظرم پاساژ گردی کار بیهوده ای هست

ناخن بلند و لاک زده قشنگه اما فوق العاده اذیت کننده است

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

اجبار در بچه دار شدن گوشتهمینا یادم اومد

اولی واقعا حق گفتی 🤝❤️

پیروزی قهرمان آسیاست😅

پیشته 🔪🔪🔪🔪

منم قبلا ذرت مکزیکی دوست نداشتم 🥲

اره منم ذرت مکزیکی‌ دوست ندارم

گرچه از مزه ذرت خوشم میاد اما خیلی خیلی کم خوردم زیاد اهلش نیستم

از شیر گرم خیلی بدم میاد

فرنی دوست ندارم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

قرمه سبزی محلی رو به قرمه رسمی ترجیح میدم

به نظرم بیسکوئیت ترد خوشمزه ترین بیسکوئیت دنیاستت

از این گوشی های پشمی هم استفاده میکنم که خیلیا میگن اداییه ولی واقعا گرم‌میکنه گوشمو اصلانم ادا نیستت

دیگه همینا یادمه فعلا😂

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

از خرید لباس خوشم نمیاد بنظرم پاساژ گردی کار بیهوده ای هستناخن بلند و لاک زده قشنگه اما فوق العاده ا ...

من پاساژ گردی دوست دارم ولی نه به قصد خرید 🤭🤭