fatiiifo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 53 عنوان مدل مو 29 بازدید | 4 پست سلام دوستان میخواستم نظرتون رو درمورد مدل مو ولف کات بدونم من موهام بلنده و تقریبا تا پایین کمرمه فره و خیلی اذیتم میکنه حالا از مدل ولف کات خیلی خوشم اومده همیشه ام موهامو لخت میکنم یعنی ولف کاتم بزنم برام فرقی نداره میتونم همیشه لختش کنم بنظرتون بزنم خوب مبشه یا نه؟ دیروز | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معشوقه۱سینوهه عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 2686 نه همه حرفای پشت سرتون ازحسادت وفشارنیست.شاید واقعا آدم شخمی ای هستین.
معشوقه۱سینوهه عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 2686 جدی،چرا؟ مدل تینیجراست؟ چندسالته؟ موی بلندحیفه. این مدل مو به افراد خاص میاد. فقط اگه خیلیی خوشگلی بزن. وگرنه موهاتو خراب نکن الکی همه حرفای پشت سرتون ازحسادت وفشارنیست.شاید واقعا آدم شخمی ای هستین.
fatiiifo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 53 مدل تینیجراست؟ چندسالته؟ موی بلندحیفه. این مدل مو به افراد خاص میاد. فقط اگه خیلیی خوشگلی بزن. وگرنه ... اره،۱۶ سالمهموهام بلنده ولی واقعا اذیتم میکنه هم وقتی میخوام بشورم هم وقتی میخوام خشک کنمآخه نمیدونم منظورت از چهره خاص چیه