از بچه های ترمبالاییمهتوگتابخونههمو میبینیمهرروز میریم نوشیدنی میخوریم کلی حرفمیزنیم بقلم میکنه و ... ی رابطه ای داریمک فقط مونده به همبگیمباهمباشیم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
گاهیمیگدوستمینمیدونممن دوسش دارمنمیدونماونمنو ب چه نظری میبینی ولی نگاش و رفتاراش ک نمیخوره ب ...
اول مطمین شو ببین اون چه دیدی به تو داره
نگاه رفتار ولش ما دخترا همه چی اونجوری معنی میکنیم که دلمون میخواد شاید واقعیت چیز دیگه ای
میدونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه میدونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!
اول مطمین شو ببین اون چه دیدی به تو داره نگاه رفتار ولش ما دخترا همه چی اونجوری معنی میکنیم که دلمون ...
اهوم اخه رابطه ما اینجوریه ک پر از کل کله و از ای رابطه های خیلی فان و هرکی میخا زور خودشو به رخ اون یکی بکشونه پر از خنده و دعوا ..... همچینچیزیه و ادمنمیفهمع چقد جدیه حرفا و اینا