2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بی غیرت آشغال عوضی

260 بازدید | 15 پست

امروز از سرکارم خواستم برگردم اسنپ گرفتم 

شرکتمون از شهر خیلی دوره داشت میرفت وسطاش اشتباه رفت گفتم اقا داری اشتباه میری غر زد دوباره رفت مستقیم دوباره اشتباه رفت 

من برگشتم بهش گفتم چیکار میکنی آقا مگه مسیر رو بلد نیستی گفت الان از مسیر خودم میرم که نرسی!!!

یهو زد بغل گفت برو پایین منم پیاده شدم ازش ترسیدم 

وسط اتوبان پیاده ام کرد گازشو گرفت رفت🥹همه ماشینا برام بوق میزدن اذیتم میکردن هیچ جایی هم نبود وایسم‌ اتوبان بود 

اسنپ هم گیر نمیومد برهوت بود 

خدا ازش نگذره خیلی استرس کشیدم گریه ام گرفت اومدم خونه دوباره گریه کردم 

زنگ زدم پشتیبانی برام شکایت نوشت گفت تماس میگیرم باهاتون ولی هنوز زنگ نزن😔

امیدوارم روز خوش نبینه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو پیگیری نکنید از خود شماهم شکایت میکنم

بگو باید گزارششو بهم بدین

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

اینا واقعا باید ادب بشن فایده نداره عنشو در آوردن 

منم یه بار سوار شدم طرف قفل در و زد هیچی نگفتم ولی کاملا حواسم به مسیر بود احمقای خر فقط می‌خوان آدم و بترسونن و حرص بدن 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

وای منم چندوقت پیش اسنپ گرفتم یارو وسط راه تصادف کرد ولی هیچی نشد.راننده اسنپ از عصبانیت تیک عصبیش گرفتش یه حرکات ترسناکی انجام میداد .ازترس ده کیلو کم کردم تارسیدم خونه مامانم.بیحال افتادم وسط خونه جون نداشتم حرف بزنم بعدازون توبه کردم دیگه اسنپ نگرفتم

اینا واقعا باید ادب بشن فایده نداره عنشو در آوردن منم یه بار سوار شدم طرف قفل در و زد هیچی نگفتم ولی ...

سلام

بعضی از خودرو ها طراحیشون به این شکل هست ک تایمر دارن و در اوایل حرکت درب ها اتومات قفل میشه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...