2777
2789
چربطی داره؟ شاید اونایی ک باهاشون بوده نداشتن

اینقدر زگیل و تبخال زیااااااااااااد شده که احتمال گرفتنش 99/9 درصده 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی احتمال داره که نداشته باشه

احتمالم داره داشته باشه

درهرصورت خیلی هاهستن فاحشه ان وهیچ بیماری ندارن وخیلی هاکلاتوزندگیشون جزشوهرشون باکسی نبودن واچ پی وی یااچ آی وی میگیرن

بستگی داره واقعا

اگه کاندوم گذاشته باشه تست هم قبلش رفته باشه نه احتمالش کمه ولی اچ‌پی‌وی احتمالش هست حتما گارداسیل ر ...

این واکسن برای افراد ناقل خطرناکه

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

سلام.

چند روز قبل این تاپیکو گذاشتم تعطیل شد:

گمشده جامعه امروز ما بیا بگم چیه

سلام. تقوا تقوا تقوا

گمشده جامعه امروز ما ..... البته نزد برخی ....

الان تو مترو هستم متاسفانه وضع حجاب .... رفتار برخی آقایون ..... مفاسد اقتصادی ..... دروغ .... غیبت ..... 

کم‌کاری در محل کار ...... واژه های مصادیق فساد مثل رل کرش شوگر اکس پارتنر .....

متاسفانه برخی متاهل ها از مجردها جلو زدن هرچند وسه هم مجرد و هم متاهل بده و کریهه.   

بعد طرف میاد میگه از زندگی سیرم و .....

بابت این نوع پست ها بارها بمنم حمله شده

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

لعنتی فورسام 2😂😂😂

رکورد فعلا دست ایناس😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞