2777
2789
عنوان

کسی هست به ایتا وارد باشه

59 بازدید | 14 پست

ی سوال دارم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو حالا

اینا که لیست میذارن بعد رو هرکدوم کلیک کنی میره رو همون متن

مثلا سر فصل میذاره بعد کلیک کنی میره اول همون فصل

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
من ایتا دارم بگو

اینا که لیست میذارن بعد رو هرکدوم کلیک کنی میره رو همون متن

مثلا سر فصل میذاره بعد کلیک کنی میره اول همون فصل

تو کانال بلدی چجوریه؟

خوب مشکل کجاست؟

بلد نیستم چجوری توی کانالم این کارو کنم

اینا که لیست میذارن بعد رو هرکدوم کلیک کنی میره رو همون متنمثلا سر فصل میذاره بعد کلیک کنی میره اول ...

منظورت فکر کنم اینه که مثلاً می‌نویسن داستان فلان باید وقتی داری مثلاً داستان رو مینویسی باید آخرش بنویسی داستان فلان اولش هشتک بزاری 

منظورت فکر کنم اینه که مثلاً می‌نویسن داستان فلان باید وقتی داری مثلاً داستان رو مینویسی باید آخرش ب ...

نه هشتک نیست

مثلا لیست محصولاتشونو مینویسن بعد هرکدومو خواستی میزنی روش میری پستشو کامل میبینی

نه هشتک نیستمثلا لیست محصولاتشونو مینویسن بعد هرکدومو خواستی میزنی روش میری پستشو کامل میبینی

اها میخوای کانالت و معرفی کنی یک فیلم و میزان نصف و نیمه باید اول اینکه کانال باز می‌کنی باید عمومی باشه و لینک بدی دیگه مثل sanapoijhg6578

اها میخوای کانالت و معرفی کنی یک فیلم و میزان نصف و نیمه باید اول اینکه کانال باز می‌کنی باید عمومی ...

نه عزیزم

کانال ک دارم

میدونم هر کانال یه لینک داره باید اون و زیر پستت لینک و بزاری من این و از منظورت فهمیدم گلم

منظورم لینک نیست، محتویات داخل کاناله از از یه پست جدا داخل همون کانال میشه به هرکدوم از اونا دسترسی پیدا کرد

فرض کن من کانال قصه نویسی دارم، ۳۰۰ تا هم پست دارم، میام یه پست رو سنجاق میکنم و میگم مثلا

قصه شماره ۱

قصه شماره۲

قصه...

بعد وقتی رو قصه شماره فلان کلیک میکنه میره اول اون قصه و من میتونم اون قصه رو از اول بخونم بدونه اینکه بگردم دنبالش

اینایی که گفتم همه در یک کانال هست

اوکی؟