bahareh825 مدیر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 269 عنوان عاشق مردی شدم که خیلی از من بزرگتره | مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 109 پست من ۱۷سالمه اون ۵۰دکتر کودکانه چند باری دیدمش خیلی دوسش دارم چطور بهش بگم دیروز | 22:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
beheshtttammm عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 1857 این ک مشخص بوده کلاهبرداریه منم یه آگهی اینجوری دیدم گفت باید قالبارو بخری فهمیدم اینم روش جدیده فقط ... بله متاسفانه ....من اشتباه کردم و کلی پول ضرر کردم....الانم اطلاع رسانی میکنم حداقل بقیه آگاه بشن....ولی بعضی افراد بیسواد تشریف دارن
lvahk عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 505 سن بالا چیه مگهمگه کوری شلی به پیرمردا راضی شدی بشین درست بخون به وقتش به سرافرازی سر بالای بری جلوت خانوادت جلو مردم طایفه سرشون بالا باشه این حرفتو میزارم جای بی عقلیت بچگیت تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...
bahareh825 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 269 یاامیرالمومنین پدر مادرت کجااند؟تاپیک رو از اول نخوندمجدا شدن مادر پدرت؟ نه چرا جدابشن
lvahk عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 505 نه چرا جدابشن چون کسی خانواده داشته باشه خانوادش ادمای درستی باشن سر سفره پدر مادر بزرگ شده باشه کمبود محبت نداشته باشه این حرفو نمیزنه تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...
بهییی۹ عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1278 🤣🤣🤣🤣🤣 ههع بیسوادم خودتی😍 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません。自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません. 眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません . 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすることはできません____×_×_×____×_×_×______×_×_×_اا×_×_×____×_×_×____×_×_×_____×_اا×_×_×_
bahareh825 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 269 یا خدا ادم یک چیزای میبینهیک چیزای میشنوه که اصلا شاخ در میارهدختر امید وارم تایپیکت دروغ باشه...یک ... چرا اینجا هرکی حرفه دلشو میزنه میگن دروغه
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 17732 نه چرا جدابشن روی شما نظارت دارن؟رابطه اتون چطوره؟ شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد
مایابهمنی عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 269 بچه خودتو درگیر نکن اینا همش کشکهمن چندسال از تو بزرگترم هنو تو مرحله کراش گیر کردم هر چندماه ی کراش میزنم باز جلوتر ک میرم میگم جون چ جذابی اصن یادم نمیاد قبلی کی بود😆تو ک دیگه از منم کوچیکتری مطمعن باش عشق نیس کراشه احساسی و هورمونیه
sowgoli عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 4575 چون کسی خانواده داشته باشه خانوادش ادمای درستی باشن سر سفره پدر مادر بزرگ شده باشه کمبود محبت نداشته ... گناه داره اینجوریم نگو بهش بچس❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□°
bahareh825 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 269 چون کسی خانواده داشته باشه خانوادش ادمای درستی باشن سر سفره پدر مادر بزرگ شده باشه کمبود محبت نداشته ... من نه کمبود محبت دارم نه چیزی راهنمایی خواستم نخواستم بیای بهم بی احترامی کنی
beheshtttammm عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 1857 ههع بیسوادم خودتی😍 مجددا.....🤣🤣🤣🤣🤣خوش باش.طفلک اطرافیانت.کلا به تعطیلی خوردی🤣
lvahk عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 505 چرا اینجا هرکی حرفه دلشو میزنه میگن دروغه چون اصلا قابل درک نیس حرفتاین همه جوان خوب خودتو لایق یک پیرمرد میدونیچ بگم والا خلایق هر چ لایق همین شما ها باعث شدین هر ادم بی شرفی به خودش اجازه میده هر چی خواست بگه تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...
مایابهمنی عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 269 دختر اون مردی ک تومیگی سنش انقده حتما زنو بچه داره بچه نداشته باشه صددرصد زن دارهاگه تورو قبولتم کنه صرفا ب عنوان گزینه ی دوم یا دوس دختر بشین درستو بخون سالها بعد اصن یادت نیاد این مرد کی بود