2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من داداشم یکی مثل شما بهش درخواست داده بود ۴ سال بعد گفته بود بچم نمیدونستم مهریه گذاشت اجرا همه چی داداش رو گرفت نکن پشیمون میشی  ۲۵ سال اختلاف داشتن دختره ۱۶ بود ولی خیلی فقیر بود داداشم رحم اش اومد قبول کرد داداشم ۴۰ بود بعد اومد همه چی داداشم رو خورد منظورم این نیست کلا میگم سن خیلی مهمه

چطوری بهش بگم. بس کن تورو خدا 😵‍💫

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

کاش حداقل میگفتی بیابین بزنین تو سرم یادم بره😐🤣

من با کراشم‌ ۱۱ سال تفاوت سنی دارم هر روز میگم گوه نخور 

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙