2777
2789

جدای از پزشک بودنش اون چیزی ک منو تو رابطه نگه داشته گذشت داشتنش بوده

من بارها بی محلی کردم بارها حرفای بدی بهش زدم گفتم شما پزشکا فلانید فلانید یعنی هر کی این حرفا رو ب من میزد در جا کات میکردم ولی اون هیچی نگفت سکوت کرد معذرت خواهی کرد گفت هر چی تو بگی حق با توعه....

تو بخش اومد سمتم اخم کردم رفتم بهش محل ندادم جوری ک انگار بغضش ترکیده باشه گفت چرا بهم محل نمیدی🥲🥲

بچه ها اینم بگم ظاهرش خوبه دست رو هر دختری بزاره رد نمیشه ولی با من مونده منی ک خودم قبول دارم اخلاق ندارم واقعا....

اگه هی ازش میگم ب خاطر پزشک بودنش نیست

شاید اون اول پزشک بودنش تو اینکه سمتش جذب بشم تاثیر داشت ولی الآن میبینم ته معرفته ب خدا....

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅

خب به ما چه

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس منتظر چی هستی بگو تا بیاد بگیریتت که همش از عنوان رل استفاده نکنی 

بعدم نیاز نیس جار بزنی 

یاد دوستم افتادم ک رل پزشک داشت بعد چن سال رابطه عاشقانه کادو و اینور اونور وقتی دوستم گفت بیا خواستگاری شروع کرد به بهونه آوردن ک شرایط ندارم و فلان

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰