2777
2789
عنوان

بیاین حرف دلمو بهتون بگم

87 بازدید | 11 پست

بعضی مواقع از مامانم متنفرم میشم،، نه تونست از چشمام مراقبت کنه نه تونست صورتمو زیبا نگه داره نه تونست انداممو خوب نگه داره نه تونست بهم توی زندگیم راهنمایی کنه نه تونست هیچوقت تاحالا ازم حمایت کنه پدرمم که دلم نمیخواد نگاهش کنم

فقط و فقط بلد بودن توسری بزنن ، خورد کنن، خر کنن، هی بگن دوست داریماااااا یهو فکر نکنی دوست نداریمممم اینارم میگفتن که موقع پیری یکی باشه جمعشون کنه ، الانم نه قیافه دارم نه مغزی واسم مونده نه دوستی دارم و نه چیزی ، فقط و فقط سردرگمی..

انشالله خداوند واست جبران کنه گلم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رو پای خودت وایستا. خاله منم همینطور بود. دخترخالم کاملا مستقل شد الانم هیچی کم نداره واقعا

چجوری؟ خیلی چیزا باید درست شن ولی، خیلی زیادن نمیتونم به همشون برسم و همشونو درست کنم،، افسردگی گرفتم 

چجوری؟ خیلی چیزا باید درست شن ولی، خیلی زیادن نمیتونم به همشون برسم و همشونو درست کنم،، افسردگی گرفت ...

نمیدونم شرایط زندگیت چطوریه‌‌. اولا رو عزت نفست کار کن، اگه مشکل مالی داری و در کل اگه شاغل نیستی برای خودت یه شغل و درامد داشته باش. خیلی رو اعتماد بنفست تاثیر داره. رو نواقصت کار کن.