2777
2789

یکی از بزرگان توصیه کرده و خیلی بجا و حق گفته شاید یهو سهت باشه اما واقعیت داره

در قرآن خدا گفته من شمارو آفریدم که فقط من را بپرستید و عبادت کنید.

اما ما یهوو عاشق یکی غیر خدا میشیم و در قلبمون اونو وارد میکنیم خب جی میشه؟؟نتیجه معکوس 

تمام کائنات وذرات فهم و شعور دارن باعث میشن هی بین شما و اون شخص جدایی بیوفته جور نشه سر نگیره 

کافیه فقط و فقط اگر عاشق شدید بسپارید به دست خدا و با سرزندگی کارهای روز مره تونو انجام بدید  بگید خب دوسش دارم و تمام و در قلبتون فقط یاد خدا و عشق به اون باشه 

تا خدا هم بهت ن بده این رسم کائناته 

حالا ما همیشه برعکسه عاشق خلق میشیم بعد هی دعا وثنا ....و نا امیدی و خودکشی و غیره

خیلی ساده گفتم 

همسایه کریمه اهل بیت ع.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خدا خودش گبتا ما شما رو جفت آفریدیم که کنار هم آروم بگیرید

جفت آفریده قرار نیس تنها بمونی 

میگه فقط قلبت برای منه ولا غیر باید منو توش راه بدی یکی دیگه نه من

😊🤗🤗

همسایه کریمه اهل بیت ع.

ربطی نداره به نظرم

خدا خودش نیاز به عشق....و حتی عاشقی رو در وجود آدم قرار داده

خدا خودش انسان رو جوری آفریده که به سمت جنس مخالفش کشیده میشه و خودشم میگه زن و مرد مکمل هم هستن و برای هم آفریده شدن 

وجود عشق در زندگی انسان چیزیه که خدا در فطرت انسان قرار داده 

و مثال نقص حرف های شما عاشقانی هستند که به هم میرسند و خوشبخت میشن

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
جفت آفریده قرار نیس تنها بمونی میگه فقط قلبت برای منه ولا غیر باید منو توش راه بدی یکی دیگه نه من😊� ...

منظورم از آرامش همون آرامش قلبیه دیگه ..ما قرار نیست کسی و جای خدا قرار بدیم که فقط کنار اون آدم آرامش ببشتری داریم که غیر این بود کسی ازدواج نمیکرد اصلا

ربطی نداره به نظرمخدا خودش نیاز به عشق....و حتی عاشقی رو در وجود آدم قرار دادهخدا خودش انسان رو جوری ...

عشق محض و پاک برای  خدلست 

به مانند نوری که در قلب خاموش نمیشه 

عاشق واقعی نیست اگر باشه خییلی کم و اونا هم یعد مدتی خاموش میشه قبول دارید 

اونایی هم که مونده از همین قانون پیروی کردن 

نمیگم عاشق نشید عاشق بشید همه باید همیشه عاشق باشن 

اما قلبتونو فقط بدید دست خدا تا همه کارهایتون و راه بندازه مانند ائمه ی اطهار

همسایه کریمه اهل بیت ع.

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

عشق محض و پاک برای خدلست به مانند نوری که در قلب خاموش نمیشه عاشق واقعی نیست اگر باشه خییلی کم و او ...

بله درسته قرار نیست کسی که عاشق میشه خدا رو فراموش کنه

و تمام زندگی هم دست خداست در این شکی نیست

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
منظورم از آرامش همون آرامش قلبیه دیگه ..ما قرار نیست کسی و جای خدا قرار بدیم که فقط کنار اون آدم آرا ...

درسته 

ببینید انسان باید قلب و روحش  عاشق باشه 

کی رو بیشتر باید اهمیت بده خدا یا خلقش؟؟

خدا 

خب حالا اگر از یه خلقی خوشش اومده باید اونو بزاره تو قلبش یا نه اونی که عاشق واقعیشه و آفریدگارش؟؟؟

انسان عاقل آفریدگار روتو قلبش حفظ میکنه اما خب چون نیاز به جنس مخالف هم داره اونو دوسداره اما اگر عوشقش بشه کار سخت میشه یکم 

باید جایگاه خدارو حفظ کنه و فقط اون شخص رو زیاد دوستداشته باشه و بسپاره دست خود خدا تا بهش برسه

همسایه کریمه اهل بیت ع.

قلبی که خدا درونش هست وصل به تمام کائناته و تمامی کاینات در خدمت اویند مانند ائمه اطهار.

در حالی که همسر و فرزندانشون دوستداشتن اما قلبشون فقط متعلق به خدا بود

همسایه کریمه اهل بیت ع.
به نظر من که عشق به خدا و بنده خیلی فرقشه اصا ربطی نداره ولی خب در صورتی حرف شما درسته که طرف جوری ع ...

متاسفانه برخی فقط عشق به خلق پیدا میکنن 

و عقل از کف  میبرن تاجایی که به خودکشی هم فکر میکنن سایت رو هر روز بخونید ببینید چندتا اینجوری ان .

همسایه کریمه اهل بیت ع.