2777
2789
عنوان

مادرشوهر

221 بازدید | 28 پست

سلام خانما خوبید من‌مادرم طلاق گرفته از بابام تنها زندگی میکنه مادرشوهرم هروقت منو میبینه میگه مامانت چرا ازدواج نمیکنه بگو ازدواج کنه خواهرشوهرمم یبار رفته بوده خونه مامانم که اره ازدواج کن چندبارم از دهنشون درومده بگو مامانت نیاد خونه ما بخاطر پدرشوهرت مردم حرف درمیارن منم ایندفعه که خواست زر بزنه میخوام بگم مامان من الحمدالله زن بی هنر و بی دست و پایی نیست هم رانندگی بلده هم ماشینشو داره هم هنرشو که ارایشگریه خودش حق خودشو در میاره بقیه برن فکر خودشون باشن که بی هنرن و موندن ته خونه اینجور بگم بنظرتون خوبه یا چیز دیگه به ذهنتون میرسه بگید میخوام کلا دهنش گل گرفته بشه

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خدا خواستم خدا به ۴ تا دخترشم طلاق بده تا رفت خونه کسی بگن دختراتو نیار پسرامون از راه بدر میشن

کلا با خونواده شوهر دهن به دهن نشو به شوهرت بگو تذکر بده 

من نمیدونم چرا اینجور وقتا شوهر هیچ نقشی نداره خودت که نباید دهن به دهن شی بگو بهشون بگه دیگه ازین حرفا نزنین 

ب منم میگفتن سر مادرم زیاد 

یبار دیگ خسته شدم وسط حرفاشون گفتم مادرم شوهر کرده 

هرچی پرسیدن و گفتن کیه و چیه و....

گفتم غریبه اس و اتفاقا شوهرش گفته این غربتی ها (خانواده شوهرم) نیان دیگ اینجا 

دیگ دهنشون بستن و تمام 

هرجا حرف زدن از من پرسیدن گفتم من خبر ندارم  اونها از کجا میدونن

کلا با خونواده شوهر دهن به دهن نشو به شوهرت بگو تذکر بده من نمیدونم چرا اینجور وقتا شوهر هیچ نقشی ند ...

به شوهرم میگم شوهرم کمی اخلاقش تنده میره با بدی صحبت میکنه ازم متنفر میشن شوهرمم بر علیه هم پر میکنن تازه جوری ک شوهر من میاد میگه تو دروغگویی مادر و خواهر من فرشتن

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

به شوهرم میگم شوهرم کمی اخلاقش تنده میره با بدی صحبت میکنه ازم متنفر میشن شوهرمم بر علیه هم پر میکنن ...

شوهرت باید بره 

دهن به دهن نشو باهاشون

یعنی چی هی پسره خودشو کنار بکشه زن‌های خونواده ش بیفتن به زنش