امروز به ماما دلمو شکست در مورد یه مشکلی در جریان قرار گرفت خودش دخالت کرد و گفت من با فلانی حرف میزنم گفتم باشه بزن امروز که زنگ زدم ازش بپرسم در مورد اون پرسیدم و یه سوال دیگه راجع به سقط پرسیدم اما اصلا جوری نبود که موقعیت شغلیش به خطر بیفته یه سوال کلی بود برگشت با احترامی تمام گفت تو دنبال سقطی اگه بعدا اتفاقی بیفته این خطت شنود بشه این مکالمه هم شنود میشه شمارتو بلاک میکنم
خودم در جریان بودم حرفی نزنم واسش دردسر بشه کلا در مورد مسئله دیگه ای باهاش حرف زده بودن اونم خودش دخالت کرده بود اما اون بهم بی احترامی کرد و اینجوری گفت. خیلی زبون تند و تیزی داره به همه از بالا نگاه میکنه فقط میخوام به همکارش بگم بهش بگه حلالش نمیکنم چون باردار بودم دلمو خیلی بد شکست و کلا از اول خودش تو مشکل من دخالت کرده کسی با اون صحبتی نکرده بود که حالا با بی احترامی میگه بلاکت میکنم.همکارش قبلا میخواست به من بگه کاری نکنم موقعیت شغلیش به خطر بیفته خیلی با احترام گفت ولی این...
حالا فردا برم به همکارش بگم بهم بی احترامی کرده خیلی اعصابم خرابه خیلی ناراحتم کرده با حرفاش.امروز بهش گفتم خیلی بی احترامیه به من میگی بلاکت میکنم چون من زنگ زدم در مورد چیز دیگه ازت بپرسم خیلی از بالا به همه نگاه میکنه دفعه های قبلم خیلی حرفای تند و تیزی زد که دو سه روز ناراحت بودم . دیگه اصلا نمیخوام باهاش حرف بزنم ولی میخوام به همکارش بگم ... به نظر شما بگم بهش؟