2777
2789
عنوان

گوزوووو💔💔💔💔💔💔💔💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 119 پست
نفهمیدم چیشد

سی ک دوسش، دارم گفته اون حیفه واسم اگه باهاش ازدواج کنم ننم دیونش میکنه

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

یه جوری تایپ کردی انگار تو صفحه چتش دقیقا واسش فرستادی

(: دلم میخواست بهش بفرستم اما نمیشه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه جوری تایپ کردی انگار تو صفحه چتش دقیقا واسش فرستادی

سلام 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

جای دیگه سرش گرم نشده؟هیچکس تابا نفر جدید اشنا نشه با قبلی سرد نمیشه و تموم کنه

قصد با من ازدواج بود (: 

مدارس تعطیل شد دوباره😐

21سالمه خانوم 

قصد با من ازدواج بود (:

چی بگم والا بیخیالش بره پی لیاقتش

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

سی ک دوسش، دارم گفته اون حیفه واسم اگه باهاش ازدواج کنم ننم دیونش میکنه

مطمعن باش ننشو بهونه کرده آدم کسیو که دوس داره هیچ وق ول نمیکنه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
گوزوووو کجایی ک چسوووووو حالش خرابه

😐از تو بعید بود 

اين حرفا كه بهانه ست

نمیدونم کاش به خودم میگفت (: 

ولی شک نکن هررررگز شک نکن اینو با قاطعیت بهت میگم تجربه ثابت کرده پسرا کات میکنن بعد چن وقت دوراشونو ک زدن به منت کشی میفتن و برمیگردن ولی تو اونوقت پسش بزن

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡