2777
2789
عنوان

یه مزاحم افتاده بود دنبالم دو قورت و نیمشم باقی بود😒

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 31 پست
این ک خیییلی خوب گفته یکی به من گفت فکرکردی لاپات طلاس😑 وقتیم گفتم متاهلم و مزاحم نشو به شوهرمم فحش ...

میخواستی بگی نه ولی فکر کردم تو سرت 💩 که الان مطمئن شدم

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان به من گفتی یعنی 😐

پسره رو میگم

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
اوووفک کنم این بار هزارمهولی جدب هیچکدوم اینجور بی احترامی نکرده بودن بهم جواب نمیدی میرن خودشون

من فکرکردم نسل اینجورآدمادیگه منقرض شده

مثل شماره دادن😂😂

هیییی یادش بخیرچه دورانی بود 🤭🤭😁

پیرشدیم رفت خدااااااااا🙃🙃

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

آهاوالا مرد گنده بودموهاش جوگندمی

بدتر

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
آره اینم شماره میخاس

خدایی؟

بابامن فک کنم آخرین باری که کسی بهم شماره داد یا شماره میخواست حدوده۶یا۷سالی میگذره ازش🤣🤣

خدایی؟بابامن فک کنم آخرین باری که کسی بهم شماره داد یا شماره میخواست حدوده۶یا۷سالی میگذره ازش🤣🤣

چی بگم والا

بگم این بار هزارمه ازم شماره میخان دروغ نگفتم

من بدحجاب نیستم اما تو لباس خوش سلیقه ام بیشتر جذب قشنگی لباسام میشن😐

خاک بر سر عقلشون که تو چشمشونه

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
چی بگم والابگم این بار هزارمه ازم شماره میخان دروغ نگفتممن بدحجاب نیستم اما تو لباس خوش سلیقه ام بیش ...

کلا پسراعقلشون تو چشاشون هست عزیزم

🤣🤣🤣🤣