2777
2789

سلام‌ من چند روز پیش هم تاپیک زدم در این مورد لگن و ران پا سمت چپم گرفتگی و درد داشت فقط موقع تکون خوردن و این روز آخر خیلی شدیدتر شد دردم

ولی شبش که خوابیدم صبح بلند شدم مثل معجزه درد سمت چپم کامل کامل خوب شد و به جاش همون درد افتاد به جون لگن و ران پای سمت راستم الان هم خیلی بدتر شدم وقتی میخوام بلند شم‌ یا بشینم یا کج بشم و تکون بخورم خیلی بد میگیره و اصلا خیلی سختمه تکون خوردن

اصلا تا میخوام از جام بلند شم سه ساعت طول میکشه انقد درد و گرفتگی دارم

لطفا اگه تجربه ای چیزی دارین بگین یعنی از چیه؟!🤦‍♀️😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق تجربه من شاید دیسک کمرت مشکل پیدا کرده و زده به سیاتیکت یه ام آر آی بدی مشخص میشه

اگه از سیاتیک باشه به مرور خوب نمیشه ؟!

چون واقعا در حال حاضر شرایط دکتر رفتن ندارم😭😭

اگه از سیاتیک باشه به مرور خوب نمیشه ؟!چون واقعا در حال حاضر شرایط دکتر رفتن ندارم😭😭

چرا با استراحت خوب میشه فقط باید داروی ضد التهاب بخوری تا زودتر خوب بشه

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
چرا با استراحت خوب میشه فقط باید داروی ضد التهاب بخوری تا زودتر خوب بشه

آها منم دو سه روز زیاد تحرک داشتم از اون به بعد بدتر شدم ولی با اینکه بعد از اون دو روزه همش دراز میکشم و استراحت ولی فعلا بهتر نشده بدتر هم شده 🤦‍♀️

خیلی ممنونم ازتون🙏🌷

آها منم دو سه روز زیاد تحرک داشتم از اون به بعد بدتر شدم ولی با اینکه بعد از اون دو روزه همش دراز می ...

سلامت باشی دو سه روز استراحت مطلق داشته باش انشاءالله برطرف میشه الان حرکت اضافی اوضاعتو بدتر می کنه

سلامت باشی دو سه روز استراحت مطلق داشته باش انشاءالله برطرف میشه الان حرکت اضافی اوضاعتو بدتر می کنه

یه سوال دیگه میشه بپرسم 

حالا نمیدونم بدونید یا نه 

از وقتی این دردم شروع شد بعد از یک دو روز یه طرف گردنم هم گرفتگی پیدا کرده ولی فقط وقتی سرم رو میچرخونم دردش رو احساس میکنم ممکنه به هم ربط داشته باشن ؟!🥲

یه سوال دیگه میشه بپرسم حالا نمیدونم بدونید یا نه از وقتی این دردم شروع شد بعد از یک دو روز یه طرف گ ...

بله دقیقا منم همینطور بودم وقتی سرمو تکون میدادم لگنم درد میکرد و پادرد داشتم خیلی بد بود من ۴ تا دیسکم بیرون زده بود و دوتا پاره شده بود 

بله دقیقا منم همینطور بودم وقتی سرمو تکون میدادم لگنم درد میکرد و پادرد داشتم خیلی بد بود من ۴ تا دی ...

آها نه من که اینجور نیستم که با حرکت سر لگنم درد بگیره ،وقتی سرم رو تکون میدم فقط همون گردنم درد میگره 

آها همینجور که دیسک پاره نمیشه شاید کار سنگین و اینا انجام دادین 

شما چجوری درمان شدین با همین استراحت و دارو؟

آها نه من که اینجور نیستم که با حرکت سر لگنم درد بگیره ،وقتی سرم رو تکون میدم فقط همون گردنم درد میگ ...

نه من لگنم درد می کرد وسیله سنگین بلند کردم این بلا سرم اومد 

بله با استراحت و دارو بهتر شدم البته دکترم میگه باید عمل شی ولی من سعی می کنم که انجام ندم

نه من لگنم درد می کرد وسیله سنگین بلند کردم این بلا سرم اومد بله با استراحت و دارو بهتر شدم البته دک ...

آها ولی من کار سنگین نکردم فقط تنها تحرکم دانشگاه رفتنه که پیاده روی زیاد دارم 

الانم سه روز پشت سر هم باید برم که مجبوریع امتحان دارم مطمئنم باز بدتر میشم 🤦‍♀️

سوال آخرمم بپرسم 🥲

یه طرفه بود دردتون درسته؟!

آها ولی من کار سنگین نکردم فقط تنها تحرکم دانشگاه رفتنه که پیاده روی زیاد دارم الانم سه روز پشت سر ه ...

بله ولی برای من زیاد درگیر بود گاهی دوطرفه میشد درد وحشتناکی داشتم خدا نصیب گرگ بیابون نکنه انشاءالله برا شما یه مسئله ساده باشه و زود رفع بشه اما هروقت تونستی پیگیری کن نزار به جاهای باریک بکشه

بله ولی برای من زیاد درگیر بود گاهی دوطرفه میشد درد وحشتناکی داشتم خدا نصیب گرگ بیابون نکنه انشاءالل ...

خیلی ممنونم

انشاالله شما هم هر چه زودتر کامل خوب بشید🥲🌷🙏