2777
2789

نمیفهمی امشب فک کنم ۵۰ میشه

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه آخراشه

۳۰۰ قسمته

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

عزیزم سوجان با پسر عموش قربان عقد می‌کنه 

قربان هم سربازه و یک دختره پولدار و گردن کلفت عاشقش میشه برای همین دختر عموشو طلاق میده و با اون ازدواج می‌کنه ‌

سوجان و خانوادش مشهد رفتن .. اگه ببینی فکر کنم متوجه بشی

موفق ترین فرد مابین اجدادش..💅

عه .میگن ۳۰۰ قسمته 🙄

درسته 

ولی فصل اولش ۶۲ قسمته 

فصل دوم فک کنم سال بعد میاد

اوه چه دیر

چون صداوسیما بودجه نداده 

تازه فهمیده پر بازدیده