2777
2789
عنوان

امید به زندگیتون چیه

181 بازدید | 26 پست

من هیچ امیدی به زندگی ندارم.. 

حتی دلم نمیخواد درس بخونم حس میکنم فایده نداره رشتمم تجربیه و کنکوریم  حتی اینقدر فشار اقتصادی رو خانوادم زیاده توی این مدت فقط تونستم یک کتاب درسی نو بخرم و دوتا دسته دوم حتی کتابام کامل نشده بماند که کنکور بیشترش خارج از کتابه حس میکنم اگه درسم بخونم پزشکم بشم  با این قیمت دلار باز نمیتونم واس خودم یک ماشین داغون بخرم درسم نخونمم تش هیچی نمیشم پس راه پولداری چیه؟ چرا حتی درس بخونی یا نخونیم بازم تحت فشاری؟ میترسم این همه درس بخونم و اخرش هیچی به هیچی مادرم هعی گیر میده۲۵سال شدی باید شوهر کنی اخه شوهر برای چیمه؟ من خودم کم دغدغه روانی ندارم خودم نمیتونم خودمو تحمل کنم چه برسه کس دیگه... 

از دل برود هرآنکه از دیده برفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

عزیزم باور کنید همه این سختیارو دارن هرکس ب سبک مختلفی...

من همسنوشما هستم و الان سالهای اخر داروسازی هستم پشت کنکور هم موندم.

ولی ب این فکر کنید که شما که بالاخره ۴۰سالتون میشه؟

خب اگر درس بخونید و این شرایط رو تحمل کنید تو ۴۰سالگی بجای اینکه بدون شغل باشیو حسرت کساییرو بخوری ک رسیدن ب رشته موردعلاقت،،،خودت اون شغلو مدرکو داری

همه پشت کنکور همین حسو دارن

ولی کم نیار ادامه بده ب هیچی جز هدفت فکر نکن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

عزیزم باور کنید همه این سختیارو دارن هرکس ب سبک مختلفی...من همسنوشما هستم و الان سالهای اخر داروسازی ...

من حتی امیدیم به ۴۰سالگی ندارم من منتظرم پول دستم بیاد یکیو پیدا کنم که سیانور بفروشه و کارمو تموم کنم

از دل برود هرآنکه از دیده برفت

من حتی امیدیم به ۴۰سالگی ندارم من منتظرم پول دستم بیاد یکیو پیدا کنم که سیانور بفروشه و کارمو تموم ک ...

میدونید با نبود شما زندگی هیشکی تغییری نمیکنه...هرکی زندگی خودشو میکنه همه مثل همیشه صدای قهقه هاشون ب اسمون میرسه،،،فقط پدرو مادرت شکسته تر نابودتر و پیرتر از قبل میشن همین..

این نصیحتو‌از ی رشته تجربی که الان کادر درمانه پذیرا باش من با هزار کتاب این رشته رو قبول شدم اگ کتاب نداری پس بیخیالش شو‌و‌ این رشته ها خیلی سختن و حقوق بسسیار کمه حتی واس پزشکش کلی سختییییی و حقوق کم برو ارابشگر شو محیط شاد پول زیاد کار از خودت