2777
2789

جریان از این قراره که جاریم از همون وقتی که ازدواج کرد رابطه ی خوبی با من و خانوادم نداشت یعنی کلا از من و مادرم و خواهرام خوشش نمیومد نمیگم من خیلیی خوب بودم و دوسش داشتم ولی اون از من بدش میومد نه

منم وقتی رفتاراشو دیدم حقیقتا همیشه باهاش سرد برخورد میکردم و حتی دلم نمیخواست ببینم حالا چند وقت پیش فیلم عروسیشون آماده شده بود هممون جمع شده بودیم خونه ی مادر شوهرم اینا داشتیم فیلم عروسیشون می‌دیدیم منی که همش جلوی دوربین بودم و اتفاقا فیلم بردار هم خیلی ازم فیلم گرفته بود میبینم توی این ۳ ساعت فیلم عروسی من کلا دوبار افتادم تو فیلم خیلییی ناراحت شدم  بعد...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا همینکارو من با جاریم کردم

چون ازش متنفررررررررم 

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪

خلاصه اینکه درسته که با هم بد بودیم ولی خب واقعا دلم نمیخواست که بگه از ما فیلم نگیرن

حالا میخوام برم به فیلم بردار بگم که چرا از ما فیلم نگرفته واقعا میخوام کل جریانو بفهمم چون واقعا ناراحتم

میبینم که بوی توطعه میاد 

چطوری همش حواست بود که جلو دوربین باشی 

میبینم که خوب پولتیکی خوردی 

دفعه ی بعدی حواست به جشن باشه نه دوربین 

خواستی زرنگ بازی دربیاری نگو اون زرنگ تر بوده

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

خب فیلم عروسی اون بنده خدا است، قرار نیست چون شما همش وسط بودی و جلوی دوربین، همه فیلم شما حضور داشته باشی ک😐😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خلاصه اینکه درسته که با هم بد بودیم ولی خب واقعا دلم نمیخواست که بگه از ما فیلم نگیرنحالا میخوام برم ...

من اگه جات بودم خودمو کوچیک نمیکردم به فیلمبردار بگم . همینکه گفته ازت ویدیو نگیره توروبالاتر میدونسته

خلاصه اینکه درسته که با هم بد بودیم ولی خب واقعا دلم نمیخواست که بگه از ما فیلم نگیرنحالا میخوام برم ...

یا صاحب صبر😐😐 چه چیزهایی میگید و چه کارهایی که ب ذهنتون نمیرسه!!!!! اصلا چرا باید اینقدر واست مهم باشه، فیلم و مراسم خودشونِ، اینجور صلاح دیدن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ناراحت نباش منم همین اتفاق واسم افتاده مطمعن باش از جاریت سرتر هستی که حسودیشون شده و اینکه چه بهتر ...

به نظرت بزم به فیلم فیلمبردار بگم ببینم واقعا جاریم گفته یا نه؟