moonl_ight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1239 عنوان همیشه یکی باید تو زندگیم یاشه که تحقیرم کنه 67 بازدید | 10 پست دیگه واقعا خستمیا واقعا شخصیتم مزخرفه و غیر قابل تحمل یا این که واقعا بدشانسم :) دیروز | 21:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hopeful__1 عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 18122 تو خودت به بقیه اجازه میدی چه جوری باهات رفتار کنن دیدی بالاخره شد🥺✨
zsaraz عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 8732 آره گیر آدم سمی افتادیتحقیر هیچ دلیلی ندارهمنم تا یه سوتی می دادم فوری مسخره میشدم ( نه خنده) تا رسیدم به آدمای خوب زندگیم ❤️ هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون نشه؟🪽🩶
moonl_ight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1239 تو خودت به بقیه اجازه میدی چه جوری باهات رفتار کنن هیییچ ربطی ندارهمنم می تونم مثل اونا بیشعور باشم ولی نمی خوام مثلشون بشمحالم انقد بده انقد بده که مطمئنم توصیف حالم تو کلمات نمی گنجهبنابر این ترجیح میدم فعلا گریه کنم
moonl_ight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1239 آره گیر آدم سمی افتادیتحقیر هیچ دلیلی ندارهمنم تا یه سوتی می دادم فوری مسخره میشدم ( نه خنده) تا رسی ... یه جایی ام که نفسم می کشم مسخرم می کنن و گیر یه آدم بیشعور افتادم تو خوابگاهالبتت که تو خونمونم همچین آدمی داریمو من واقعا گذیم میاد که چرا همیشه باید بخورم به تور آدمای اشغال
zsaraz عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 8732 یه جایی ام که نفسم می کشم مسخرم می کنن و گیر یه آدم بیشعور افتادم تو خوابگاهالبتت که تو خونمونم همچی ... اگه تو خوابگاهه گند بزن بهش ! تو هم ایراد بگیرتو سری خورید نباش تو جامعه هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون نشه؟🪽🩶
ughp عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 3483 بزن تو دهنشون بتمرگن سر جاشون. بعضیا نزنی تودهنشون مثه برده باهات رفتار میکنن
moonl_ight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1239 اگه تو خوابگاهه گند بزن بهش ! تو هم ایراد بگیرتو سری خورید نباش تو جامعه به من تو سری خور بودن یاد دادن ولی
zsaraz عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 8732 به من تو سری خور بودن یاد دادن ولی خوبه میدونی یاد گرفتنیه :) هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون نشه؟🪽🩶