2777
2789

چند روز پیش یه مادر ایرانی تو خیابون خوابیده بود از شدت سرما مرد یه عده دارند پول پارو میکنند و ماهیانه میلیون ها تومن خرج سگ هاشون میکنن چرا اون‌پول رو خرج هموطنان نمیکنند یا یکی مثل ایشون از سرما یخ نزنه

چرا کشوری که زعفرون و خاویار و نفت و گوه داره باید ملت خیر داشته باشه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هعی

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نشو و ریم نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

آهااان 

حیف که حوصله ی سیمکارت ندارم 

بیا برو کبک جون

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)