2777
2789

مامانم و ۸ماهی از دست دادم 

تاالان باخاله هام سرگرم بودم 

شوهرم رو هرکدوم یه ایراد گذاشت الان چند ماهیه زیاد درارتباط نیستم باهاشون 

بعد همین شوهرم همش میگه بمونین خونه میگم فلان جا بریم نه بچه مریض میشه خیلی دخترمون دوست داره ولی وسواس داره انگار اصلا نمیزاره بیرون ببرمش بیرون میریم همش بچه ۳ساله رو بغل میکنه بهش میگم این بچه فردا چی میخاد بشه اصلا تو این سه سال نذاشته بچه یبار زمین بخوره 

خیلی دلم گرفته از لحاظ مالی اوکیم ولی اصلا نمیزاره زندگی کنیم خسته شدم از خونه الان یه هفتس خونه ایم 

خود من رفتم درحد سبزی خریدن بیرون ولی با بغض

چون دخترم تو خونه نگه میداره به من میگه برو بیا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کنم مریضه همسرتون ،چرا نباید بیرون برین مخصوصا که حالا که مادرتون به رحمت خدا رفته باید به فکر ش ...

هیچکس ندارم امشب دلم خیلی گرفته 

خودشم بدردم نمیخوره اصلا حرفی ندارم باهاش 

خسته شدم واقعا

خوب سال دیگه پیش یک دارند بعد پیش دو دارند فعلا به روحیه ی خودت برس اونم کم کم راه میفته

مرسی عزیزم 

الان خیلی دختر ارومیه بهترمیشه ینی اجتماعی میشه 

نگرانشم بیشتر فکر اون بهم فشارمیاره

هیچکس ندارم امشب دلم خیلی گرفته خودشم بدردم نمیخوره اصلا حرفی ندارم باهاش خسته شدم واقعا

بچت بزرگ بشه حریفش نمیشه مخصوصا دختر بچه ها ،پدر اصلا نمیتونه چیزی بگه کمی صبر داشته باش 

خانواده همسرت کجان؟؟ اگ خوبن ۴تا رفیق از اونها پیدا کن

رفیق دارم وقتی بااونام حالم عالیه 

تابه شوهرم میگم میخام باهاشون برم بیرون خاک برسرش میشه عصابم خورد میکنه 

نمیدونم حسوده چیه سردرنمیارم

آره عزیزم بهتر میشند شوهرت هم کم کم نرم کن پارک ببرید روزهای آفتابی بگو نیم ساعت

متعصب یا بد دل نیس یه دلیلایی میاره عصابم داغون میشه همش میگه هوا سرده بشینین خونه 

همش میگه بشینین خونه خسته شدم

متعصب یا بد دل نیس یه دلیلایی میاره عصابم داغون میشه همش میگه هوا سرده بشینین خونه همش میگه بشینین خ ...

ببین از مردها نباید انتظار حمایت همه جانبه عاطفی مال عقلانی .... غیره رو داشت 

اون تا حدی می اونه حمایت رو برای ما تامین کنه 

کلا چون ما به حمایت اجتماعی لازم داریم 

که حمایت عاطفی 

حمایت مالی 

حمایت از عزت نفس 

خلاصه تو برای خودت جز شوهرت حمایت‌هات رو فراهم کنی 

چون من بعد افسرده میشی 

ارتباطات رو با خاله هات کم نکن 

بگو بی حوصله ست 

اما تو برو خونه شون ،زنگ بزن 

شوهرت نباید همیشه انتظار داشته باشی عاقلانه رفتار می کنه تو کار درست رو انجام بده 

دخترت رو صبح ببر ده دقیقه به دور بزنید

رفیق دارم وقتی بااونام حالم عالیه تابه شوهرم میگم میخام باهاشون برم بیرون خاک برسرش میشه عصابم خورد ...

میدونم داری رفیق  همه دارن 

متوجه منظورم نشدی  همسرت نمیذاره با خاله هات بری بیای  با غریبه و رفیق ک مشخصه نمیذاره 

فقط از فک فامیلاشون پیدا کن. احتمالا اونها را گیر نمیده