2777
2789
عنوان

بالاخره عشقم شد همسرم🥹😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5523 بازدید | 103 پست
سلام عزیزم ت سایت هرکاری کردم نمیشه لینک بزلرم😢

سلام خوبی عزیزم

من از اول اول ماجرا باهات بودم 

خیلی خوشحالم

الهی که عاقبت به خیر بشید 

اگه عکسی میزاری بمونم باید برم پسرم‌بخوابونم

عزیزم ایشالله همیشه با هم خوش باشین و پایدار ❤️منم بعد 5 سال دوستی 5 بهمن جشن عقد مونه

انشاالله ب سلامتی عاقبت بخیر باشین😍😍

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای خدای مهربان شکرت😍😍😍شکرت که اون روزای سختو دیدیم اون شبی که دوسال پیش منتظر اعتراف کردنت بودیم ...

فداتشم‌اره ماهرووو بالاخره زن و شوهر شدیم🥹🥹🥹🥹❤️❤️❤️

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
سلام خوبی عزیزممن از اول اول ماجرا باهات بودم خیلی خوشحالمالهی که عاقبت به خیر بشید اگه عکسی میزاری ...

سلام عزیزم خیلی ممنون گلم 

متاستفانه ت سایت نمیشه هرچقد تلاش کردم🥲

عزیزم مبارکه توروخدا برای منم دعا کن خونوادش نمیزارن داریم نابود میشیم دیروز جلوی چشمم کلی گریه کرد دارم از بین میرم 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

عزیزم مبارکه توروخدا برای منم دعا کن خونوادش نمیزارن داریم نابود میشیم دیروز جلوی چشمم کلی گریه کرد ...

اخی عزیز دلم انشاالله اگ صلاحتونه بهم برسین درکت میکنم منم کشیدم اینروزا رو🥹

ایشالله جشن عروسی کیه

معلوم نیس گلم تادجهازم جورشه

اخی عزیز دلم انشاالله اگ صلاحتونه بهم برسین درکت میکنم منم کشیدم اینروزا رو🥹

ان شاءالله گلم ممنونم 

خونوادش ناراضی بودن برای توام ؟؟ 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

فداتشم‌اره ماهرووو بالاخره زن و شوهر شدیم🥹🥹🥹🥹❤️❤️❤️

ای جانم عزیزممم خدایی خیلی برات خوشحالم😍😍😍چند روزی دلگیر بودم و سایت نمیومدم امشب با دیدن تایپکات حسابی ذوق کردم😍😍

برا منم دعا کن بالاخره بعد از کراش زدنای متعدد یار خودمو پیدا کنم و عروس بشم😅😅🤭🤭

الهی خیلی شکرت😍♥️☘

طلا چی خریدی؟فقط ی انگشتر؟اگه میخوای بخری همین روزا بخر که هی داره گرونتر میشه

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...