2777
2789

بنظرتون خطرناک نیست,,؟ به من گفت عفونت ادراری داری برام نوشت میترسم بخورم

کاربر ۹۶ ام ک بار ها رمزمو یادم رفته😪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خوردم منم عفونت اداری داشتم یه ورق تمام کردم...هر دارویی دکتر میده دلیل داره نترس و بخور عفونت اگه تو بارداری درمان نشه خطرناکه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
دکتر نوشته یعنی خطر ناک نیستبنطرتون در این مورد دکتر قابل اعتماده یا خانومای اینجا؟

نه گفتم دکترای تهران بهترن شاید براشون نوشته باشن خیالم راحت شه

کاربر ۹۶ ام ک بار ها رمزمو یادم رفته😪
برا چی عفونت ادراری؟

نه گلو درد شدید گرفته بودم بعد میترسیدم دارو بخورم دیگه دکتر کلی باهام صحبت کرد بهم اطمینان داد که سفکسیم آسیبی به بچم نمی زنه منم خوردم

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار 

حالا چه ربطی داره به تهرانی بودن؟🤔

اگه پزشک داده که صلاح دیده 

منم خوردم

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند