2777
2789
عنوان

رابطه

161 بازدید | 13 پست

سلام ، دانشجو ام ، به یکی از همکلاسی هام دوبار با فاصله دو ماه پیشنهاد رابطه دادم، رابطه ای ک به ازدواج ختم شه و جواب رد داد و بهونه اش این بود که قصد رابطه نداره و این حرفا ولی خب مشخصه ته دلش..

من بهش علاقه دارم و می‌خوام تلاشمو بکنم تا بدستش بیارم 

به نظرتون چیکار کنم واقعا ؟

اون ۲۰ سالشه و من ۲۴ ، از لحاظ تیپ و ظاهر تو سه سطحیم و اون هیچ شناختی ازم نداره که جوابش رد بود و حتی یه فرصت نداد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنت کمهپولدار هم نیستی احتمالابرا همین جواب رد داده پیگیرش نشو

من 24 سالمه 

اون از کجا می‌دونه من پولدار نیستم مثلاً 

شناختی اونجور ندارع ، گفت قصد رابطه با هیچکس رو ندارم فعلا و ب کسی هم قول نمی‌دم 

من 24 سالمه اون از کجا می‌دونه من پولدار نیستم مثلاً شناختی اونجور ندارع ، گفت قصد رابطه با هیچکس رو ...

خب ۲۴ برا ازدواج پسر خیلی کمه

اون الان پیش خودش گفته این پسره سنش کمه بعیده چیز خاصی داشته باشه نمیتونه یه زندگی رو هندل کنه میخواد فقط دوست باشه 

شناخت هم نمیخواد از لباس و استایل و ماشین و وسایل طرف میفهمن پولداره یا نه

یه احتمال دیگه هم اینه که کلا از شما خوشش نیومده

{ خانم هستم }
یه خواهش داشتم ازتون آیدی تل میدم چند دقیقه وقتتون رو تو همین مورد بگیرم لطفاً 🙏

همسرم بدش میاد 

متاسفم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

شایدم راست میگه البته احتمالش کمه واقعاً نمی‌تونم راحت ولش کنم

عزیز دل

چهار پنج سال دیگه خندت میگیره به این حرفت

خاصیت جوونی اینه که فکر می‌کنی فقط خودتی که میدونید چه حسی داری و بقیه بی عاطفه آن...یا عشق واقعی رو تجربه نکردن یا......

ولی بهر حال

آدمیزاد انقد هیجان و قشنگی و تجربه های فوق العاده و البته ناخوشایند میاد تو زندگیش 

که خیلی از ماجراهای عاطفی جوونیشو فراموش میکنه

عادت های اتمی و اثر مرکب
عزیز دلچهار پنج سال دیگه خندت میگیره به این حرفتخاصیت جوونی اینه که فکر می‌کنی فقط خودتی که میدونید ...

می‌دونم چی میگین 

منم خب سنم نمی‌گم زیاده ولی کمم نیس 24

حدوداً یک ساله این بنده خدا رو می‌خوام ، شرایط خودمم خوب نیست و دوس دارم فراموش کنم ولی خب نشده 

از بعضی چیزا سخت میشه گذشت