2777
2789
عنوان

فازش چیه این پسر

223 بازدید | 17 پست

سه ساله با همیم دعوامون شد دو هفته پیش خداحافظی نکردیم ولی من گذاشتم رو این حساب که تموم شده..

بعده ده روز پیام داد و معذرت خواهی و ناز کشیدن و گفت برای این نبوده که میخواسته هر دوتامون به رابطه فکر کنیم و ازون حالت بچه بازی که چند وقته شده دربیابیم.خلاصه منم گفتم باشه دو سه روز زود میومد حرف بزنیم زنگ میزد همه چی خوب الان باز میبینم دیر میاد از دیشب و قسمم میخوره که کارش طول می‌کشه

الانم از ظهر پیام نداده

فقط بی محلی کن و بزار روانت آروم بمونه

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احیانا ببین یه نفر سومی این وسط نیس!

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

احتمالا سرش جایی گرمه متاسفانه

اگه گرم بود خوب چرا باز پیام داد نمیدونی وقتی زنگ زده بود چجوری بود بعده ده روز انگار تو دلش پر از حرف بود که بی من نمیتونه و..

اگه گرم بود خوب چرا باز پیام داد نمیدونی وقتی زنگ زده بود چجوری بود بعده ده روز انگار تو دلش پر از ح ...

پس الان کجاست ... چرا خبری نمیگیره . اینقدر سرش گرم کاره هه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

آخرین پیامتون امروز برا چه ساعتیه چی گفته بود؟

صبح صبح بخیر گفت و گفت میرم یه دوش بگیرم و میام پیامک میدم خلاصه من جلو درمون بودم دیدم از خونه درآومد با عجله میرفتی سره کار بعدش یه جوری شدو من گفتم چیزی شده؟من جوری بودم؟گفت نه عشقم تو همه جوره برام جذابی 

و بعدش گفتم من از فلان جا اومدم گفت خسته نباشی عشقم منم گفتم ممنون ولی هیچی نگفته دیگه از ساعت سه

خیلی سعی کن دم دستی نباشی مردا هرچی دست نیافتنی ترباشی بیشتر دنبالت میان خیلی براش انتایم نباش

بلد نیستم میشه اینو بگی؟آخه هر وقت کم محلی میکنم اعصابش خورد میشه انقد می‌پرسه چیشده تا بگم منم دلیلی پیدا نمیکنم