2777
2789

عه ثبت نام کردی؟

من فقط زبان و ادبیات انگلیسی میخوام بزنم.

نمیشه یدونه رشته؟؟؟

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
عه ثبت نام کردی؟من فقط زبان و ادبیات انگلیسی میخوام بزنم.نمیشه یدونه رشته؟؟؟

مرسی ک خبر دادی.. چرا فقط انکلیسی؟ تا ۱۵۰ تا میتونی بزنی

خدایا شکرت بابت حال خوب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فکر میکنم اغلب اولویت اول یا نهایتا دومشون رو قبول میشن اونم الان که ثبت نام بهمن ماه هست

یعنی چی ؟ چرا مگ بهمن چجوریه؟

خدایا شکرت بابت حال خوب 
مرسی ک خبر دادی.. چرا فقط انکلیسی؟ تا ۱۵۰ تا میتونی بزنی

اخه فقط به زبان علاقه دارم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
خب تعداد ثبت نامیا و سخت گیری دانشگاه چه آزاد چه پیام نور ، موقع بهمن ماه خیلی کمتر از ثبت نام برای ...

عه پس چرا میگن فقط برای تکمیل ظرفیت پاییزه 

یعنی الان کمتر میگیرن؟

خدایا شکرت بابت حال خوب 
عه پس چرا میگن فقط برای تکمیل ظرفیت پاییزه یعنی الان کمتر میگیرن؟

نه نه منظورم این نیست که کمتر میگیرن، اون دیگه بستگی به ظرفیت خود دانشگاه داره، میگم مثلا اگه یه نفر مهر ماه دانشگاه آزاد یا پیام نیاورد، معمولا پاییز قبول میشه 

چون سخت گیری دانشگاه الان خیلی کمتره،میگم اولویت های اولتو حتما قبولی

حالا اولی نشد، دومی یا سومی میشه و دیگه به اون پایینا نمیزسه

کدوم استانی؟؟ پس حتما انگلیسی تمام شهرهای اطرافت هم بزن

تهرآن.