2777
2789
عنوان

تا سه تومن چی برا خونه بگیرم

247 بازدید | 22 پست

برا هال میخام 

بنظطرتون اباژور بگیرم؟ ( بگین چی مده) 

یا میز صندلی کوچولو صبحانه خوری فانتزی؟ 

گل و گلدون گنده زیاد دارم 

چی بگیرم حال و هوای خونه عوض شه ظرف و ظروف نگید 

کافی بار هم دارم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

همون آباژور اگر پولت موند از این وسایل تزینی ا ک خیلی ترند شده بگیر بزار ببینم میتونم عکس بزارم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از این آباژور های کنار مبل بخر.

مجسمه و یسری چیزای کیوت فانتزی.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

همون آباژور اگر پولت موند از این وسایل تزینی ا ک خیلی ترند شده بگیر بزار ببینم میتونم عکس بزارم

چیزی بمونه؟ اباژور اخرین بار پرسیدم ۴۸۰۰ بود احتمالا یچیزیم بزارم روش ولی اباژورم خوبه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
از این آباژور های کنار مبل بخر.مجسمه و یسری چیزای کیوت فانتزی.

چی مد نظرتونه منظورم مدل اباژوره

چی مد نظرتونه منظورم مدل اباژوره

کیوت فانتزی یا لوکس خوبه

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

چیزی بمونه؟ اباژور اخرین بار پرسیدم ۴۸۰۰ بود احتمالا یچیزیم بزارم روش ولی اباژورم خوبه

جدا وای عکسارو گذاشتم گفت بزودی منتشر میشه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه عکس از کافی بار میذاری میخام ایده بگیرم لطفا 😍

گلم بخدا خیلی شرمندم 

جاریم و دختر خالم تو سایتن رنگ کافی بارم خیلی تابلو متوجه میشن تاپیک ناموسی زیاد زدم🤣شرمندم بخدا 

جدا وای عکسارو گذاشتم گفت بزودی منتشر میشه

من عکس گزاشتم گفت بزودی😐

کیوت فانتزی یا لوکس خوبه

مدل مبل هام فانتزی اینا نیست کلاسیکه

من عکس گزاشتم گفت بزودی😐

بمنم گفت بزودی